Ankaralı blog yazarları buluştu

Yazarlar, Türkiye’de gelişen blog yazarlığından ve özellikle genç kesimin bir anda parlayıp söndüklerinden bahsetti.

Google Haberlere Abone ol
Ankaralı blog yazarları buluştu

 Bir Buket Meyve’nin daveti ile bir araya gelen Ankaralı Blog Yazarları iftar etkinliğinde buluştu. Uzun süre tuttukları bloglar ile geniş kitlelere ulaşan Ankaralı kadın blog yazarları, Ümitköy’de düzenlenen Yaza Merhaba etkinliğinin ardından bu sefer Ankara Üniversitesi Tandoğan Kampüsü Akademi Restoran’da gerçekleştirilen etkinliğe katıldı. İftar süresince blog yazarlığı ve birbuketmeyve.com hakkında konuşan davetliler, bugüne kadar yaşadıkları maceraları anlatt



 



ı. Yazarlar, Türkiye’de gelişen blog yazarlığından ve özellikle genç kesimin bir anda parlayıp söndüklerinden bahsetti. Blog çekilişleri konusunda da çeşitli eleştiriler sunan yazarlar, sadece hediye kazanmak amaçlı katılım gösterildiğini ifade ettiler. Bunun yanı sıra eskiye nazaran sosyal medyanın oldukça etkili olduğunu ifade eden blog yazarları, etkinliği anlık olarak sosyal medya üzerinden de paylaştı. Oldukça keyifli ve eğlenceli bir ortamda devam eden sohbetin ardından Bir Buket Meyve’nin kurucusu Tülay Tanrıverdi ve markanın Kurumsal Satış Yöneticisi Münir Ağca, marka hakkında bilgi verdi. Merkezi Ankara Balgat’ta bulunan Bir Buket Meyve’nin hazırladığı meyve sepeti, çikolata sepeti ile ilgili kalite ve üretim konusunda yaşadıkları deneyimleri aktardılar. İlerleyen günlerde Bir Buket Meyve ve Ankara Blog Yazarları ile birlikte bir workshop gerçekleştirme fikri ortaya çıktı.



 





Yemeğin ardından Bir Buket Meyve’nin ikram ettiği meyve sepeti ve çikolata sepeti ilgi topladı. İkramların ardından ürünler ile ilgili görüşlerini sunan blog yazarları yeni ürün tavsiyelerinde de bulundular ve marka ile ilgili gözlemlerini paylaştılar. Yemek sonrası kahvelerini yudumlayan blog yazarları, Bir Buket Meyve yetkilileriyle sohbet etti. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin