Ali İsmail Korkmaz cinayetinde bir polis daha!

Korkmaz Cinayetinde Yeni Görüntüler ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Ali İsmail Korkmaz cinayetinde bir polis daha!

Ali İsmail Korkmaz soruşturması bir polis ve 4 sivil saldırganın tutuklanması ile kapatılmak istenirken, ortaya çıkan yeni görüntülerde daha önce de ismi geçen Hüseyin Engin adlı polisin de saldırganlar arasında olduğu görülüyor.



Henüz ifadesi bile alınmayan Engin’in cinayette payı olduğunu açıkça ortaya koyan görüntülerin ardından Ali İsmail’in avukatları harekete geçilmesini talep ediyor. Avukatların soruşturmaya ilişkin bir diğer önemli talebi ise polislere bu saldırı emrini veren amirlerin derhal tespit edilip, ifadelerinin alınması oldu.



Bilindiği gibi Hacıbektaş’ta bir bakana yumruk atılmasının ardından tüm emniyet amirleri görevden alınmıştı. Buna karşın Ali İsmail’in polisler tarafından öldürülmesine rağmen henüz hiçbir yetkili emniyet amiri hakkında işlem yapılmadı.



Görüntülere ilişkin avukatlardan önemli açıklama:

-Beşik Otel'in 00:15:44 ve devamında TEM polisi Hüseyin Engin'in kovaladığı ve dövdüğü görülmektedir. Hüseyin Engin hakkında adli kontrol, tutuklama uygulanmamıştır.



-Harman Fırın'dan Ali İsmail'in çıkışı Beşik Otel yönünedir, koştuğu zamanı da eklersek her halükarda Beşik Otel'in kameralarından geçişi kayıp olan 74 saniyeye denk gelmektedir.



-O 74 saniye içerisinde tanığın anlatımına göre, sokaktan çıkmak isteyen Ali İsmail'i orada da darp ettiler. O sırada orada en az 3 TEM polisi vardı.



-Böylece, 3 kez darp edilerek sokaktan çıkmıştır.



-1 saatten fazla orada arabaların arkasında saklanan en az 10 TEM polisi varken, Amirlerinin ifadelerinin dahi alınmamış olması, dosyayı 1 polisi tutuklayarak kapamaya çalıştıklarını gösteriyor. (Kaynak: soL)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin