Akit'ten şaşırtan iddia!

Akit Gazetesi yazarlarından Hasan Karakaya, Müjdat Gezen'in Zaman gazetesine dershanelerin kapatılmasıyla ilgili demeç verdiğini iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Akit'ten şaşırtan iddia!

Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü ve Yazarı Hasan Karakaya Müjdat Gezen'in Zaman gazetesine dershanelerin kapatılmasıyla ilgili demeç verdiğini iddia etti.



Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, 2008’den bu yana “dershane”lere yaptığı “Dönüşün ve okullaşın” çağrılarına rağmen, farzedelim ki, Cemaat’in talepleri “masum”dur...

Peki, bu masumiyeti ispat için, “demeç tarlası”na döndürülen Zaman ve Samanyolu televizyonunda “görüş”lerine yer verilen insanların da “masum” olması ve en azından “camianın içine sinecek isimler” olması gerekmez mi?..

Sormak lâzım değil mi; CHP Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu ve “Cemaat ile anlaştığı” iddiaları ortalıkta dolaşan Mustafa Sarıgül’ün o sütunlarda ve o ekranlarda işi ne?..

Hadi, onları da geçtim;

Müjdat Gezen’in ne işi var?..

O Müjdat Gezen ki;

Kur’an-ı Kerim ayetlerinden alındığı görülen, içerisinde besmele kelimesinin de geçtiği Arapça metinlerle “süslenmiş” paravanların önünde dansöz oynatıp, rakı masaları kurduran bir adamdır...

AK Parti’ye oy verenleri “aptallıkla” suçlayan ve “Türkiye’nin yüzde 60’ı aptal” diyen, bu Müjdat Gezen değil mi?..

Başbakan Erdoğan’ın “Alevilik Hz. Ali’yi sevmekse, ben dört dörtlük bir Aleviyim” sözüne atıfta bulunarak “Ben sana ‘Alevi olamazsın’ demedim ‘Adam olamazsın” dedim” diye tweet atan da, Müjdat Gezen’dir.

Hadi, diyelim ki;

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan, Mustafa Sarıgül’den ve Müjdat Gezen’den demeçler aldınız, bir anlamda onlarla “işbirliği” yaptınız... Peki ama, böyle bir işbirliği yapan Samanyolu televizyonunun ekranlarında, AK Parti, “BDP ve TKP ile işbirliği yapıyor” şeklinde suçlanabilir mi?..

Bana inanmayan;

Samanyolu Haber’in, dün saat 13.30-14.00 arasındaki yorumunu isteyip, dinleyebilir.

Demek istediğim şu:

Sen AK Parti’yi birileriyle “işbirliği” yapmakla suçlarsan, başkaları da kalkar, seni “Azılı bir Erdoğan düşmanı ile işbirliği” yapmakla itham eder!..

Ve hatta sorar;

Mesele “dershane” mi,

“AK Parti’ye karşı ittifak” mı?..





Yazının tamamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin