'Muhteşem Yüzyıl'ın yönetmenlerinden 'tehdit' açıklaması

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin yönetmenleri Yağmur Taylan ve Durul Taylan, yaptıkları açıklama ile tehdit iddiasını yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
'Muhteşem Yüzyıl'ın yönetmenlerinden 'tehdit' açıklaması

'Muhteşem Yüzyıl'ı dava ettiği için dizinin yönetmeni Taylan Kardeşler tarafından tehdit edildiğini öne süren Konyalı turizmciye cevap geldi.



Yağmur ve Durul Taylan, avukatları aracılığıyla yaptıkları açıklamada tehdit iddiaları 'tamamen gerçek dışı' olarak nitelendirildi.



İşte, o açıklama:



"Muhteşem Yüzyıl" isimli TV dizisinin yönetmenliğini yapan müvekkillerim Yağmur Taylan ve Durul Taylan ile ilgili olarak internete yer alan haberden, müvekkillerim hakkında " tehdit" edildiği iddiasıyla savcılığa başvuruda bulunulduğunu öğrenmiş bulunuyoruz.



Bu güne kadar müvekkillerime ulaşmış bir savcılık bildirimi bulunmadığından, haberin doğru olup olmadığını bilemiyoruz. Ancak haberde belirtilen suçlamanın gerçek olmaması bir yana, tamamen  akıl dışı olması nedeniyle, müvekkillerimin isimlerinin bu tür haberlere konu edilmesini önlemek amacıyla bu açıklamayı yapmayı gerekli gördük.



Belirtmek istiyoruz ki, suçlamada bulunan şahsın iddiası tamamen gerçek dışıdır. Müvekkillerim kimseyi tehdit etmedikleri gibi, şikayette bulunduğu belirtilen şahsı tanımamaktadırlar. Gerçek olmayan bir iddia ile suçlanan müvekkillerim, bu tür gerçek dışı suçlamalarda bulunanlara karşı gerekli yasal başvurularda bulunacaklardır. 



Saygılarımızla.



Yağmur Taylan - Durul Taylan



Vekilleri Av. Ömer Durak"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin