!F İSTANBUL BAĞIMSIZ FİLM FESTİVALİ 12 ŞUBAT´TA BAŞLIYOR

Oscar adayı ve önemli film festivallerinin ödüllü filmleri ile son 2 yılda yapılmış bağımsız film örneklerinden oluşan toplam 40 filmin gösterileceği "!f İstanbul 3. AFM Uluslararası Bağımsız Film Festivali", 12-22 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Google Haberlere Abone ol
!F İSTANBUL BAĞIMSIZ FİLM FESTİVALİ 12 ŞUBAT´TA BAŞLIYOR

Festivalin tanıtımı amacıyla Beyoğlu'ndaki AFM Sinemaları'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan AFM Sinemaları Genel Müdürü Mehmet Altıoklar, bu yılki festivalde, Oscar'a aday olmuş, Berlin, Toronto ve Sundance gibi önemli festivallerde ödül almış ve son 2 yıl içerisinde yapılmış ilginç bağımsız 40 filmin yer alacağını söyledi.

"Hit Filmler", "Yeni Bakışlar", "Gökkuşağı Filmleri", "Genç Avrupa", "Amerika?" ve "Nöbetçi Sinema" başlıkları altında sunulacak toplam 40 filmi kapsayan festival, 12-22 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Festivalin "Türkiye'den Özel Gösterim" bölümünde de iki amatör sinemacının bir film senaryosunu değerlendirme macerasını kara mizah ve belgesel tarzında ele alan "Bir Tuğra Kaftancıoğlu Filmi" adlı çalışma gösterilecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin