Jennifer Pan Ne Yaptı? 'Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır'

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Ebeveynlerinin vurulduğunu bildirmek için 911'i arayan Jennifer Pan, herkesi şaşkına çeviren bir ceza davasının ilgi odağı hâline gelir. 

Jennifer Pan adındaki bir genç, ailesinin vurulduğu acı haberi bildirmek için 911'i araması, Pan'ın hayatını tamamen değiştirdi.

Pan'ın hıçkıra hıçkıra konuşabildiği telefon görüşmesini dinleyenler, onun korku ve acı içinde olduğunu düşünseler de gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır.

Vietnam'dan Kanada'ya taşınan ailesinin katı kuralları ile büyüyen Jennifer, kendisi gibi çoğunlukla göçmen ailelerin çocuklarının gittiği bir lisede eğitim aldıktan sonra eczacılık okumaya başladı. 

Daniel Wong isimli bir erkek arkadaşı olan Jennifer'ın ailesi, 'uyuşturucu satıcısı' olduğu iddia edilen Wong ile birlikte olmasını engelleyerek son kozunu oynadı: "Ya Daniel, ya biz."

Hayatının bittiğini düşünen Jennifer, bir plan yaparak ailesinin ölümünde bir numaralı zanlı haline geldi.

Çelişkili ifadeleri bir araya getiren polis, Jennifer'ı 22 Kasım'da tutukladı. 13 Aralık 2014'te ise Jennifer, Wong, Carty, Crawford ve Mylvaganam birinci derece cinayet ve cinayete teşebbüsten suçlu bulundu. Jennifer, 25 yıl boyunca şartlı tahliye imkanı olmadan ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Yönetmen
Jenny Popplewell

Oyuncular
Alan Cooke, Bill Courtice, Fernando Baldassini, Samantha Chang

Yapım
2024 Filmleri -

Tür
Belgeseller, Suç Filmleri

Kategori
Yabancı Filmler

Dil
Türkçe Dublaj / Türkçe Altyazılı