Aşkı bir ömür yaşamanın sırrı: Seneye Bugün

Mecidiyeköy Büyük Sahne’de izleme fırsatı yakalayıp büyük bir hevesle gittim Seneye Bugün oyununa. Koşa koşa, hevesle gitmemdeki en büyük neden ise Celal Kadri Kınoğlu’na duyduğum hayranlık. Küçük bir çocukken annemle izlediğimiz Tatlı Hayat dizisindeki muhteşem oyunculuğuna daha o yaşlarda hayran kaldığım oyuncuyu sahnede izleme şansı beni çok heyecanlandırdı. 

İstanbul Devlet Tiyatrosu oyunu Seneye Bugün; Bernard Slade’in yazdığı, Celal Kadri Kınoğlu’nun yönettiği bir romantik komedi.

Oyuncular ise Celal Kadri Kınoğlu (George) ve Gerçek Sağlar Alnıaçık (Doris).

Oyun, 75 dakikalık süresiyle sıkılmaya imkan tanımıyor. Biraz daha uzun olsa da sıkmayacağını söyleyebilirim zira oyuncular gerçekten son derece başarılı bir performans sergiledi. 

Aşkı bir ömür yaşamanın sırrı: Seneye Bugün

George ve Doris...

Bir gece tesadüfen tanışan iki evli insan, aşkı bir ömür yaşamanın sırrını keşfederler.

1950-1975 yılları arasında her sene aynı gün Kaliforniya’daki aynı otel odasında buluşan ancak ikisi de başkalarıyla evli olan George ve Doris’in 20 yıllık tuhaf macerasını izlemek öylesine keyifliydi ki...

Bir yıl boyunca birbirlerini hiç görmeyen, 'Seneye Bugün'ü bekleyen iki aşık, suçluluk duygusunu, ihtirası, tutkuyu ve heyecanı izleyiciye de yaşatıyor.

Aldatmakla ilgili ne izlesem zaten çok gerilirim kendimi her zaman sahnedeki karakter olarak hayal ederek. Son derece başarılı oyunculuklar, son derece iyi bir metin ve dekor izlenmeye değer.