Zeytin fazla acıysa çözümü basit: Zeytinin acısını alan tüyo belli oldu. İçerisine 1 bardak eklemek yeterli. Zeytinin acı aroması nasıl alınır?

Pazardan veya marketten aldığımız zeytinler ve hatta kendi kurduğumuz zeytinler bile kimi zaman acı bir aromaya sahip olabilir. Bu zeytinleri çöpe atmak yerine her evde bulunan bu mucizevi ürünle zeytinlerin acısını şipşak alabilirsiniz. İşte zeytinin acı aromasını alan pratik yöntem

Google Haberlere Abone ol
Zeytin fazla acıysa çözümü basit: Zeytinin acısını alan tüyo belli oldu. İçerisine 1 bardak eklemek yeterli. Zeytinin acı aroması nasıl alınır? - Resim: 1

Zeytin, Türk mutfağında özellikle kahvaltı sofralarında sıklıkla tercih edilen vazgeçilmez besinlerden biridir. Sağlığımız için pek çok fayda sunan zeytin aynı zamanda kendine has lezzetiyle sıklıkla tüketilir.

Ancak bazı zeytinler acı bir tada sahip olabilir. Bu hem satın aldığımız zeytinler için hem de kendi kurduğumuz zeytinler için geçerlidir. Acı çıkan zeytinleri çöpe atmak yerine her evde bulunan bu malzemeyle zeytinlerin acısını kolayca alabilmeniz mümkün.

İşte zeytinin acısını alan en etkili yöntem...