Yazar Eylem Tok ile ilgili bomba iddia... Fatih Altaylı: Dilan Polat benzeri... Oğlu Timur Cihantimur Oğuz Murat Acı'nın ölümüne sebep olmuştu

İstanbul-Eyüpsultan'da ehliyetsiz şekilde araç kullanırken kaza yapan ve Oğuz Murat Acı'nın ölümüne sebep olan Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok bugün kaçtıkları ABD'de görüntülenirken gazeteci Fatih Altaylı'dan yazar olan anne Eylem Tok ile ilgili bomba iddialar geldi.

Google Haberlere Abone ol
Yazar Eylem Tok ile ilgili bomba iddia... Fatih Altaylı: Dilan Polat benzeri... Oğlu Timur Cihantimur Oğuz Murat Acı'nın ölümüne sebep olmuştu

Oğlu ölümlü bir kazaya karıştı yazar olan annesi ve doktor olan babası onu kaza gecesi önce Mısır'a sonra ABD'ye kaçırdı.

Ve bugün ortaya çıkan görüntülerde Türkiye'nin gündemindeki kazanın iki baş aktörü Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur, Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde görüntülendi.

İstanbul'da yaptığı kazayla bir kişinin ölümüne yol açan  Timur Cihantimur'un annesi yazar Eylem Tok ile ilgili gazeteci Fatih Altaylı bomba bir iddiada bulundu.

Kendisine ait YouTube kanalında program yapan Altaylı, "Eylem Tok’un eski eşi Cihantimur’un Bursa’da güzellik merkezi var. Burada Dilan Polat’la benzer işler yapılıyor. Eylem’in orada asistan olduğu ve şantaj yaparak evlendikleri öne sürülüyor. Zaten yazarlıkla o villayı alması mümkün değil.” sözleri gündem oldu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin