Yatak odasına keçi geldi ortalık karıştı. Esra Ezmeci'ye bu soruyu sordu yardım istedi

Sosyal medya üzerinden kendisine gelen sorulara ve itiraflara yer veren ünlü psikolog Esra Ezmeci'yi bir kadının gönderdiği soru şoke etti, Ezmeci bu cevabı verdi.

Google Haberlere Abone ol
Yatak odasına keçi geldi ortalık karıştı. Esra Ezmeci'ye bu soruyu sordu yardım istedi

Kendisine danışanlara verdiği tavsiyelerle gündemle gelen ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada kendisine yöneltilen sorularla da popülaritesini iyice artırdı.

Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sıra dışı sorular Esra Ezmeci'nin takipçilerinin dikkatini çekiyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen şoke eden itiraflar ve beyin yakan sorulardan birkaçı.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

İşte o soru ve verilen cevaplardan bir kaçı...

*Merhaba hocam ön sevişme dahil mi ilişki minimum 7 dakika sürmeli yoksa ön sevişme hariç mi?

-Ön sevişme dahil değil, ön sevişmeyi istediğiniz kadar uzatabilirsiniz.

Yatak odasına keçi geldi ortalık karıştı. Esra Ezmeci'ye bu soruyu sordu yardım istedi

*Kocam eve keçi getirdi yatak odasında tutuyor beni odaya almıyor ne yapmalıyız?

-Keçi evde beslenen bir hayvan değil. Mutlaka bu durumun altında psikolojik bir sebep vardır. Bu durumu eşinizle detaylı konuşup başka anormallikler var mı analiz etmeye çalışın.

Yatak odasına keçi geldi ortalık karıştı. Esra Ezmeci'ye bu soruyu sordu yardım istedi - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin