Yatak odasına hayvan girdi seks bitti! İnsanlar daha az seks yapar hale geldi. Yatak odası gerçeğini açıkladı sebebi şoke etti: Kedi, köpek...

Önde gelen bir seks terapisti, cinsel ilişkiyi bitiren en önemli nedenlerden birini açıkladı. Bu nedeni duyanlar çok şaşırdı.

Google Haberlere Abone ol
Yatak odasına hayvan girdi seks bitti! İnsanlar daha az seks yapar hale geldi. Yatak odası gerçeğini açıkladı sebebi şoke etti: Kedi, köpek...
Pixabay

Psikoseksolog Dr. Karen Gurney, çiftlerin yatak odasında sağlıklı vakit geçirmenin önündeki en büyük engellerden birini ortaya çıkardı.

Dr. Gurney, seksin her zamankinden daha karmaşık olduğunu, her neslin bir öncekine göre daha az seks yaptığını söyledi.

Dr. Gurney, evcil hayvanların yatak odasına girmesine izin verilmesinin insanların seks söz konusu olduğunda yaptığı en büyük hatalardan biri olduğunu, meraklı bir kedinin ve ya koruyucu bir köpeğin birçok çiftin ruh halini büyük ölçüde bozduğunu belirtti.

İnsanların yaklaşık 30.000 yıldır evcil köpekleri ve yaklaşık 10.000 yıldır da kedileri var. Ancak Dr. Gurney, yatak odasında evcil hayvanlardan şikayetçi olan kişilerin sayısında ani bir artış olduğunu ancak son bir yılda fark ettiğini söylüyor.

Gurney şöyle konuştu: “Son zamanlarda ya dahil olmaya çalışıyorlar ya da izliyorlar ya da odada bulunuyorlar ya da diğer kişiyi rahatsız eden ruh halini sürekli bozuyorlar."

 

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin