Yalnızca 1 kaşığı libidoyu uçuşa geçiriyor: Her sabah 1 kaşık mutlaka tüketin. Cinsel isteksizliğe iyi gelen karışım bulundu

Cinsel isteksizlik yaşıyor ve libidonuzu artırmak istiyorsanız, her mutfak bulunan bu 2 güçlü baharatın etkilerinden faydalanabilirsiniz. Her gün 1 kaşık tükettiğinizde olacaklara inanamayacaksınız. İşte libidoyu artıran güçlü karışım

Yalnızca 1 kaşığı libidoyu uçuşa geçiriyor: Her sabah 1 kaşık mutlaka tüketin. Cinsel isteksizliğe iyi gelen karışım bulundu

Sağlıklı bir cinsel dürtüye sahip olmak, fiziksel ve duygusal olarak sağlıklı hissetmekle bağlantılıdır ve bu da iyi bir beslenmeyle sağlanabilir. 

Cinsel yaşamı etkileyen birçok iç ve dış faktör sıralanabilir. Stres, uykusuzluk, partneriniz, çevre gibi. 

Ancak aynı zamanda cinsel yaşamınızın yolunda gitmesini istiyorsanız ne tükettiğinize de dikkat etmelisiniz.

Kendinize sık sık "Neden isteksizim?" sorusunu soruyor ve cevabı duygularınızda bulamıyorsanız beslenmenize bir göz atmalısınız. 

Libidonuz üzerinde söz sahibi olan faktörlerden biri de yemektir. Cinsel isteksizliğinizin nedeni yediklerinizin altında yatıyor olabilir.

Yiyecekler uzun zamandır cinsel isteği artırmak için kullanılıyor, ancak performansınızı ve cinsel isteğinizi gerçekten artırabilecek güçlü yiyecekler bulunuyor.

Özellikle mutfağımızın vazgeçilmezi olan bazı baharatlar, libidoyu artırmada ve cinsel isteksizliği gidermede güçlü etkiler sunuyor.

Cinsel yaşantınızda istediğiniz enerjiyi yakalayamıyorsanız karabiber ve zerdeçal karışımını mutlaka denemelisiniz.

İşte libidoyu arşa çıkaran karışım…

LİBİDOYU ARTIRAN CİNSEL İSTEKSİZLİĞE İYİ GELEN KARIŞIM

Libidoyu artırmak için başvurulan pek çok doğal yöntem vardır. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nun önerdiği bu güçlü özelliklere sahip baharatlarla elde edilen karışım da bunlardan biridir.

Yalnızca 1 kaşığı libidoyu uçuşa geçiriyor: Her sabah 1 kaşık mutlaka tüketin. Cinsel isteksizliğe iyi gelen karışım bulundu

Cinsel isteksizlik yaşıyor ve libidonuzu artırmak istiyorsanız bu karışım tam da size göre. İhtiyacınız olan güçlü baharatlar; karabiber ve zerdeçaldır.

Öncelikle uygun bir kasenin içine 1 tatlı kaşığı karabiber ekleyin. Daha sonra ‘enerji artırıcı’ olarak bilinen zerdeçaldan 3 tatlı kaşığı ilave edin. Ardından bir miktar ılık su dökün ve karıştırın.

İyice karıştırdıktan sonra elde ettiğiniz karışımı her gün düzenli olarak sabahları tüketin. Karabiber ve zerdeçalın güçlü özellikleri sayesinde libidonuz zirveye ulaşacak.

NOT: Bu haber genel bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yan etkiyle karşılaşmamak adına tüketmeden önce mutlaka uzmanınıza danışın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin