Vücuda resmen reset atıyor: Yoğurdun içine 1 kaşık atmanız yeterli. Düzenli tükettiğinizde yeni doğmuş gibi olacaksınız

Vücudu yenileyen, tüm organların sağlıklı şekilde çalışmasına yardımcı olan formül bulundu. Yoğurdun içerisine 1 kaşık ilave etmeniz yeterli...

Google Haberlere Abone ol
Vücuda resmen reset atıyor: Yoğurdun içine 1 kaşık atmanız yeterli. Düzenli tükettiğinizde yeni doğmuş gibi olacaksınız

Vücudu baştan aşağıya resetleyen aynı zamanda sağlıklı bir yaşam sürmenize katkı sağlayacak etkili formül bulundu.

Yoğurdun içerisine ilave edeceğiniz tek 1 kaşığı vücudunuzu baştan aşağıya temizleyecek. İşte sağlıklı ve kaliteli yaşamın sırrı olabilecek o etkili formül...

VÜCUDA RESMEN RESET ATIYOR!

Sağlıklı aynı zamanda kaliteli bir yaşam içerisinde bulunabilmek için vücudun ihtiyaçlarını doğru şekilde karşılamak son derece önemlidir.

Dengeli ve düzenli beslenmenin yanı sıra, vücudu toksinlerden arındıracak organların sağlıklı şekilde çalışmasına katkı sağlayacak kürlerin uygulanması da önemlidir.

Bu noktada son derece başarılı olan zencefilin yoğurt içerisine karıştırılarak tüketilmesi sağlıklı bir yaşamın en büyük anahtarlarından bir tanesidir.

 

Zencefilin anti inflamatuar özellikleri sayesinde enfeksiyon problemlerinin yok olmasına yardımcı olurken aynı zamanda sindirim sisteminin de sağlıklı şekilde çalışmasına büyük ölçüde katkı sağlamaktadır. 

Mide bulantısının azalmasına yardımcı olan zencefil, kemoterapi gören kanser hastalarına iyi gelir.

Gribal enfeksiyona iyi gelen zencefil, yemek sonrası aniden çıkan şeker seviyesinin dengede kalmasına yardımcı olmaktadır.

Yoğurt içerisinde düzenli olarak tüketilmesi kişinin kısa sürede kilo verebilmesine de katkı sağlamaktadır.

ZENCEFİLİN BESİN DEĞERLERİ NELERDİR ?

1 Porsiyon (Orta) zencefil 140,53 kaloridir. zencefil içeriğinde 32,84 Karbonhidrat(g), 1,91 Protein(g), 0,81 yağ(g), 5,00 lif(g), 18,75 Sodyum(mg), 443,05 potasyum(mg), 60,49 Kalsiyum(mg), 142,88 A Vitamini(ui), 108,59 C Vitamini(mg), 1,82 ve Demir barındırır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin