Uygunsuz fotoğraflarını gönderince... Duşa telefonla girdi, fotoğraf çekti, hayatı karardı: Sözde sevgilisine ve sahte avukata 367 bin lira kaptırdı

Sosyal medyada tanıştığı kadınla sevgili olan 26 yaşındaki gencin başını gönderdiği fotoğraflar yaktı. Duşa girip uygunsuz fotoğraflarını sözde sevgilisine gönderdi, tehdit edildi. Sevgilisi ve sahta avukatına 367 bin lira kaptırdı.

Google Haberlere Abone ol
Uygunsuz fotoğraflarını gönderince... Duşa telefonla girdi, fotoğraf çekti, hayatı karardı: Sözde sevgilisine ve sahte avukata 367 bin lira kaptırdı

Sosyal medyada başlayan ilişkiler kötü bitmeye devam ediyor.

26 yaşındaki Muhammet Yiğit isimli genç, internette tanıştığı bir kadınla sevgili oldu. Hayatı boyunca yüz yüze görüşmediği sevgilisine duşa girdikten sonra bazı özel fotoğraflar gönderdi ve hayatı karardı. Tehdit edilen Yiğit, sözde sevgilisi ve sahte avukata tam 367 bin lira kaptırdı.

Show Haber'de yayınlanan habere göre sanayide çalışan Muhammed Yiğit sosyal medyada bir kadınla tanıştı. Yazışmadan öteye gitmeyen ikilinin sohbeti ilerleyince kadın, "Duşa gireceğim" diyen Yiğit'ten uygunsuz fotoğraflarını istedi.

Uygunsuz fotoğraflarını gönderince... Duşa telefonla girdi, fotoğraf çekti, hayatı karardı: Sözde sevgilisine ve sahte avukata 367 bin lira kaptırdı

BÜYÜK TUZAĞA DÜŞTÜ

Talihsiz genç büyük bir hataya düşerek fotoğraf gönderdi. Bu hatasından sonra Yiğit'in dünyası başına yıkıldı. Fotoğrafı gönderen Yiğit o anları, "Benden fotoğraf istedi, olanlar oldu, gönderdim. Ama gönderdikten sonra fotoğrafları hemen geri sildim." sözleriyle anlattı. Ancak Yiğit'in fotoğrafları silmesi hiçbir şeyi değiştirmedi.

Yiğit'in iddiasına göre fotoğrafları gönderdikten sonra sanal sevgiliyle iş birliği yapan sahte avukat devreye girdi ve Yiğit 367 bin lirasını kaybetti. Çünkü Yiğit gönderdiği fotoğraflardan dolayı tehdit edilmeye başlandı

PARA YATIRIRSANIZ DAVA DÜŞER

Kendini avukat adıyla birinin aradığını belirten Yiğit, "Belli bir miktar yatırırsınız bu dava dosyası düşecek dedi. Toplam 367 bin 480 lira gönderdim" ifadelerini kullandı. Genç adam kaptırdığı paranın ardından ne sosyal medyada tanıştığı kadına ne de kendini avukat olarak tanıtan kişiye bir daha ulaşamadı.

Zor durumda olduğunu belirten Yiğit yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı;

Şahsi resmimle şantaj yoluyla tehdit ettiler, korkuttular, kandım, korktum ihtiyaç kredisi çektim. Sadece yazışma, başka da hiçbir şey yok. Sohbetin sonunda kadın benden uygunsuz fotoğraflarımı istedi. Ben duşa gireceğim dedim. O anda bana telefonu da duşa götür dedi. Duşa götürdükten sonra işte o anda olan oldu zaten. Resimleri çektim attım ama hemen geri sildim. Sonra seni öldüreceğim, mahkemelerde süründüreceğim dedi.

O resimle beni tehdit etmeye başladılar. Beni avukat diye biri aradı. Onu arayan kadının işbirlikçisiydi. Kendisine de avukat süsü vermişti ondan açılan davadan vazgeçmek için bir para istedi. Belli miktar yatırırsanız bu dava dosyası düşecek dedi. 367 bin 480 lira gönderdim. Bir an önce bulunmalarını istiyorum .Çok zor durumdayım yani ailem de öyle. Bir şey yapamıyorum. Gitti bütün her şeyim. Yakalamasını istiyorum.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin