Tüm teknikleri unutun: Tıkanan lavaboyu sadece bu yöntem saniyeler içerisinde açıyor. Tıkanan lavabo kimyasal kullanmadan nasıl açılır?

Tıkalı lavaboyu saniyeler içerisinde açmaya yardımcı olan o etkili yöntem bulundu. Bu formül sayesin kimyasal madde kullanmadan lavabonuzu kısa sürede açabileceksiniz.

Google Haberlere Abone ol
Tüm teknikleri unutun: Tıkanan lavaboyu sadece bu yöntem saniyeler içerisinde açıyor. Tıkanan lavabo kimyasal kullanmadan nasıl açılır?

Hemen herkesin evinde yaşadığı durumlardan bir tanesi şüphesiz lavabo tıkanmasıdır. Tıkanan lavaboların tam anlamıyla temizlenmesi ve giderlerin tüm kirlerden arınmasını sağlayabilmek için uygulanması gereken belli başlı yöntemler bulunmaktadır.

Tıkanan lavaboyu açmak için piyasada pek çok farklı kimyasal ürün bulunsa da bu kimyasal ürünler sağlığı büyük ölçüde tehlikeye atmaktadır. Sağlığa bu denli kötü etkisi olan kimyasalları kullanmak yerine doğal formüllere başvurmak çok daha sağlıklı bir seçenek olacaktır. İşte tıkalı lavaboyu açmanın en pratik etkili o formülü...

 

LAVABOLARINIZ ANINDA AÇILACAK!

Tıkalı lavaboyu açabilmek için uygulanması gereken yöntemlerin başında şüphesiz karbonat, tuz ve sirke formülü gelmektedir. Bu üç malzemele ile hazırlayacağınız karışım tıkalı olan lavaboların kısa sürede açılmasına ve tüm giderlerin temizlenmesine katkı sağlayacaktır.

3 su bardağı karbonat ile 5 su bardağı tuzu güzelce karıştıralım. Karıştırma işlemini tamamladıktan sonra karışımı gidere güzelce dökün. 

Ardından sirkeyi hafifçe ısıtın. Isıtma işleminden sonra sirkeyi lavabo giderine dökün. Sirkeyi döktükten sonra üzerine kaynar suyu dökün. 

Tüm bu işlemlerden sonra tıkalı lavabonuzun açıldığını göreceksiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin