Transseksüel İngiliz Turist, Türk berberle evlendi!

Transseksüel olan 28 yaşındaki Shane Harding kız kardeşinin ameliyatı için geldiği Türkiye'de aşkı buldu.

Google Haberlere Abone ol
Transseksüel İngiliz Turist, Türk berberle evlendi!

Transseksüel olan 28 yaşındaki Shane Harding, kız kardeşi ameliyat olduğu için İstanbul'a geldi. 

Zaman geçirmek için, İstanbul'da takılabileceği LGBTQ+ dostu birini bulmak için bir uygulama indirdi.

Ona mesaj atan ilk kişi, Shane'e şehri gezdirmek isteyen 29 yaşındaki berber Mert İsrem oldu. Ancak bir dil engeli vardı ve ikilinin iletişim kurmak için Google Çeviri'yi kullanması gerekiyordu.

İkili, yalnızca bir hafta sonra birbirlerine aşık oldular ve bir yıl boyunca birbirlerini görmek için İngiltere ile Türkiye arasında uçtular. Geçen Haziran'da evlendiler ve şimdi Barnstaple, Devon'da mutlu bir şekilde yaşıyorlar; Mert artık Shane'in yardımıyla harika İngilizce konuşuyor.

Transseksüel İngiliz Turist, Türk berberle evlendi!

Shane tanışmalarıyla ilgili şunları söyledi: "Mert'le tanıştığımızda hiç İngilizce konuşmuyordu. Google Çeviri'yi kullanıyorduk ve onun yanında kendimi evimdeymiş gibi hissettim.

Mert ise şöyle konuştu: "Shane'e benimle buluşmak isteyip istemediğini sordum ve Türkiye'de kız kardeşine nasıl baktığını anlattı. Onun çok etkileyici olduğunu düşündüm, büyülü bir ilk beş gün geçirdik.

"Evleneceğimi hiç düşünmezdim. Düğün günümüz şimdiye kadarki en güzel gündü, nasıl hissettiğimi anlatamam. Gerçekten eğlenceli bir gündü, tüm ailemiz ve arkadaşlarımızla harika bir zamandı."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin