TikTok'ta kocamı oğlum sanıyorlar isyanı!

Abigail isimli bir TikTok kullanıcısı kocasının çok genç göründüğünü söyleyerek, onu oğlu sananlara isyan etti.

Google Haberlere Abone ol
TikTok'ta kocamı oğlum sanıyorlar isyanı!

Abigail isimli bir TikTok kullanıcısı ilk olarak eşi ve eşinin erkek kardeşinin ikiz bebekleriyle bir videosunu paylaşarak takipçilerinden gerçek babayı bulmasını istemişti.

Eşi Stuart'ın yaşından daha genç göründüğünü söyleyen sosyal medya kullanıcıları sayesinde bir anda viral olan Abigail eleştirilere, "Seni kocam Stuart'la tanıştırayım. O 12 değil 27 yaşında ve ikizlerimin babası" yorumunu yaptı.

TikTok'ta kocamı oğlum sanıyorlar isyanı!

Kocasının annesi gibi göründüğünü söyleyen sosyal medya yorumlarına sinirlenen Abigail, "Görünüşe göre herkes kocamın çok genç göründüğünü düşünüyor. Bunun duygularımı inciteceğini biliyorum ama sizce kaç yaşında görünüyorum? Bu kadar dürüst olun. Eğer insanlar benim aslında kocam olan bir çocukla dolaştığımı düşünüyorlarsa boşanmak tek seçenektir. Sürekli bana kocamın annesi olup olmadığını soruyorlar" dedi.

Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı Abigail'in güzelliğini vurgulayan yorumlar yaparak ona destek olmak isterken diğer bir kısmı ise olumsuz yorumlarına devam etti. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Yaşlı görünmüyorsun, o sadece ergen gibi görünüyor" yorumunu yaptı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin