Ter kokusunu önlemek için kimyasala ihtiyacınız yok: Ter kokusunu önleyen doğal formül bulundu

Ter kokusunu önlemek için herhangi bir kimyasal ürün kullanmanıza gerek yok. Bu doğal formül ter kokusunu önlemenize yardımcı olacak!

Google Haberlere Abone ol
Ter kokusunu önlemek için kimyasala ihtiyacınız yok: Ter kokusunu önleyen doğal formül bulundu

Ter kokusu, kadın erkek fark etmeksizin güncel hayatta herkesin önlem alması gereken konulardan bir tanesi olurken, ter kokusunu önleyebilmek düzenli olarak gerekli hijyenin sağlanması gerekmektedir.

Koltuk altının her gün düzenli olarak temizlenmesi önemli olan unsurlardan bir tanesi olurken aynı zamanda ter kokusunu önlemek amacıyla birkaç ürün kullanmak gerekir. Ancak bu ürünlerin kimyasal içerikli olanlarından uzak durmak son derece önemlidir. Koltuk altına kullanılan kimyasal ürünler ciddi sağlık problemlerinin tetikleyicisi olabilirken, ter kokusunu önleyebilmek için bu doğal formülü uygulayabilirsiniz...

TER KOKUSUNDAN DOĞAL FORMÜLLE KURTULUN

Ter kokusunu kimyasal ürün kullanmadan doğal formüllerle yok etmek oldukça mümkün aynı zamanda da kolaydır. Ter kokusunu doğal formülle engellemek için bu yöntemi uygulayabilirsiniz. İşte gerekli olan malzemeler;

1 bardak içme suyu

1 yemek kaşığı karbonat

5 damla en sevdiğiniz kokulu esansiyel yağ (lavanta, yasemin.. vb)

 

Yapılışı;

Ilık suyun içerisinde karbonatı tamamıyla eriyene dek güzelce karıştırın. Karbonat tamamıyla çözündükten sonra içerisine esansiyel yağınızı damlatın.

Ardından güzelce karıştırın. Karıştırma işlemini tamamladıktan sonra içerisi temiz bir sprey şişesinin içerisine karışımınızı ilave edin. Her kullanımdan evvel deodorantınızı iyice çalkalayın ve temiz cildinize uygulayın.

Bu kür hem ter kokusunun önüne geçerken hem de cildinize herhangi bir kimyasal ürün sürmenizin de önüne geçecektir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin