Tek bir pozisyonla ömrünüzü geçirmeyin: Seks hayatınızı renklendirecek tüyolar

Seks hayatınızı renklendirecek, cinsel ilişkiden çok daha fazla zevk almanıza yardımcı olacak tüyolar bulundu. Bu tüyolar sayesinde partnerinize çok daha fazla aşık olacaksınız...

Google Haberlere Abone ol
Tek bir pozisyonla ömrünüzü geçirmeyin: Seks hayatınızı renklendirecek tüyolar

Seks hayatını renklendirmek, partnerlerin birbirlerini çok daha arzu etmesine aynı zamanda yaşadıkları ilişkiden çok daha fazla keyif almalarına yardımcı olmaktadır. Türkiye'de seks cinsel ilişki üzerine evli çiftler arasında dahi herhangi bir diyalog geçmezken, bu durum da tek pozisyonla tüm cinsel hayatın geçtiği tezini doğrulamaktadır.

Oysaki partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir dille konuşabilmesi, istedikleri ya da istemedikleri hemen her konuyu partnerlerine dile getirmesi sürecin çok daha keyifli geçmesine yardımcı olacaktır. İşte seks hayatını çok daha fazla renklendiren o mucize ipuçları...

SEKS HAYATINIZDAN İLİKLERİNİZE KADAR KEYİF ALABİLECEKSİNİZ

Seks hayatının çok daha keyifli ve istekli geçmesini sağlayabilmek için dikkat edilmesi cinsel hayatınıza birkaç yenilik ilave etmeyi ihmal etmeyin.

Yoğun hayat temposu libidoda ciddi bir kayıp oluştururken partnerinizle seks hayatınızda yapacağınız birkaç değişiklik hayata karşı çok daha pozitif kalmanıza katkı sağlayacak.

 

Cinsel ilişkide hemen herkes tarafından kullanılam pozisyon misyoner pozisyonu olurken bu pozisyon çoğu zaman sıkıcı olarak karşılanmaktadır.

PARTNERİNİZİN A NOKTASINI HEDEFLEYİN!

Kalçanızın altına bir yastık yerleştirin. Bu yastık pelvisinize baskının çok daha şiddetli olmasını sağlarken yaşadığınız cinsel ilişkiden daha fazla zevk almanıza yardımcı olacaktır. 

Diğer bis pozisyon ise kaşık pozisyonudur. Partneriniz size arkadan sahip olurken ikinizin de aynı yöne bakmanız gerekiyor. Bu pozisyon birbirinizi çok daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır.

İsteklerinizden hiçbir zaman çekinmeyin. Partnerinizin gözlerine bakmayı ve onu ne kadar sevdiğinizi fısıldamayı ihmal etmeyin.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin