Tedirgin olmayın gelmiyor! Afrika'dan yola çıkmıştı Orhan Şen o haberlere tepki gösterdi

Sosyal medya üzerinden meteorolojik değerlendirmelerde bulunan Orhan Şen, hava durumuyla ilgili tahminlerde bulundu ve "Türkiye ye Afrika'dan yoğun toz geliyor" haberlerine tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Tedirgin olmayın gelmiyor! Afrika'dan yola çıkmıştı Orhan Şen o haberlere tepki gösterdi

İşte Orhan Şen'in paylaşımları...

Sıcaklık azalıyor Hafta sonu yağış Doğu Anadolu'ya çekilecek ve pazar günü yurdu terk edecek. Hafta başında sıcaklık yükselerek mevsim ortalamasına dönecek. Önümüzdeki hafta ortasından itibaren bahar değerlerini aşacak Bugün İstanbul yağmurlu 10 İzmir 17 Ankara kar yağışlı 5C.

Bugün cumartesi Doğu Anadolu Karadeniz ve Güneydoğuda yağış var. İç kesimlerde kar güneydoğu ve kıyılarda yağmur şeklinde. Siirt ve Artvin'de kar yoğun. Batıda sıcaklık 2-3 derece yükseliyor. İç kesimlerde buzlanma ve don olayı var. Yarın yağış yok. Pazartesi batıya yağmur gelir.

Bugünden itibaren 3-4 gündür etkili olan "soğuk damla" yarın yurdu terk ediyor. Önce batı sonra hafta başından itibaren tüm ülkede sıcaklar yükseliyor. Çarşamba gününden itibaren bahar değerlerini geçer. Bugün İstanbul 12 İzmir 19 Antalya 20 Ankara hafif kar yağışlı 6 C.

Ortalıkta "Türkiye ye Afrika'dan yoğun toz geliyor" diye haber dolaşıyor @trthaber
böyle bir toz taşınımı yok. Halkı tedirgin etmemek gerek. Bu aylarda genelde sahra çölünden toz gelir ama bu günlerde yok. Olursa buradan ben size yazarım.

“SOGUK DAMLA” ülkeyi terk ediyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin