Su ve sabun lekesinden eser kalmıyor: Duşakabin camını ışıl ışıl yapmanın formülü bulundu. Banyonuz bu formülle tertemiz olacak

Duşakabin camında bulunan su ve sabun lekesini kısa süre içerisinde temizlemenin pratik yolu bulundu. Bu yöntem hayatınızı kolaylaştıracak. İşte o pratik formül...

Google Haberlere Abone ol
Su ve sabun lekesinden eser kalmıyor: Duşakabin camını ışıl ışıl yapmanın formülü bulundu. Banyonuz bu formülle tertemiz olacak

Duşakabin yüzeyinde oluşan su ve sabun lekeleri pek çok kişinin en muzdarip olduğu durumlardan bir tanesi olurken duşakabin camında bulunan lekeleri çıkarma noktasında çoğu insan çeşitli sıkıntılar yaşayabilmektedir. 

Duşakabin camında bulunan su ve sabun lekelerini kısa süre içerisinde çıkarabilmek için uygulanması gereken belli başlı yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemlerin uygulanması duşakabin camında bulunan tüm su ve sabun lekelerinin kısa süre içerisinde temizlenmesine katkı sağlayacaktır.

İşte duşakabin camında bulunan su ve sabun lekelerini kısa sürede çıkarabilmenin etkili yolu...

DUŞAKABİN CAMINDA TEK BİR LEKE KALMAYACAK!

Duşakabin camında bulunan sabun ve su lekelerini kısa süre içerisinde temizleyebilmek için uygulanması gereken belli başlı yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemlerin düzenli olarak uygulanması duşakabin camının tertemiz olmasını sağlayacaktır.

Duşakabin camında bulunan su ve sabun lekelerini kısa süre içerisinde temizleyebilmek için uygulanması gereken yöntemlerin başında sirke ve karbonat ikilisi gelmektedir. 

Duşakabin camında bulunan su ve sabun lekelerini kısa süre içerisinde çıkarabilmek için ilk olarak uygun bir sprey şişesinin içerisine 2 yemek kaşığı kadar karbonatı ilave edin. Karbonatın ardından içerisine bir miktar sirkeyi ilave edin.

Sirke ilavesinden sonra içerisine az miktarda su ilave edin. Su ilavesinden tüm malzemelerin homojen bir şekilde karıştığından emin olduktan sonra karışımı duşakabin camına püskürtün ve bir sünger yardımıyla tüm duşakabini temizleyin.

Bu yöntem sonrasında duşkabin yüzeyinde tek bir leke dahi kalmadığını göreceksiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin