Sosyal medya bu videoyu konuşuyor. İBB seçimlerinin yeni adı Game of İstanbul oldu

Yerel seçimlere bir ay kaldı. Partiler hız kesmeden seçim çalışmalarına devam ederken sosyal medyada Game of İstanbul adlı bir video viral oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kaynak: Medyatava Haber Merkezi


2024 Mahalli İdareler Seçimlerine yaklaşık bir ay kaldı. Partiler ve adaylar seçim çalışmalarına devam ederken sosyal medyada paylaşılan bir video gençlerin ilgisini çekti.

Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için seçimlerin kıran kırana geçmesi bekleniyor çünkü İstanbul'da tam 52 aday başkanlık için yarışacak.

Sosyal medyada viral olan videoda buna atıf yapıyor. Sevilen dizi Game of Thrones'tan esinlenen videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da görüyoruz Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nu da...

Kısa sürede yayılan video sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi bile.

GAME OF THRONES DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar'ın kalesi Kıştepesi'nin kuzeyinde, Yedi Krallık'ı koruyan Sur'un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır. Kuşkulu bir ölümün ardından kralı ve dostu tarafından saltanat makamı olan güneye çağrılan Eddard Stark kendisini Demir Taht'ı arzulayanların baş döndürücü entrikalarının arasında bulur. Dostuyla düşmanını, gerçekle yalanı ayırt edemez olan Eddard'ın ne kıyısında yürüdüğü uçurumdan, ne de Ejderkrallar'ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeşlerin taştan ejder yumurtaları ve soylu atların sırtında serpilen iktidar düşlerinden haberi vardır. Kış, Starklar ve yandaşları için olduğu kadar Yedi Krallık için de uğursuz alametlerle gelmektedir. Taht mücadeleleri her zamankinden daha sert geçecektir.