Sosyal medya bu genci konuşuyor. İngiltere'de yaşamak Antalya'da otelde yaşamaktan pahalı dedi. Otele yerleşti

İngiltere'nin Manchester kentinde yaşayan Josh Kerr adlı genç Antalya'da beş yıldızlı bir otele yerleştiğini açıkladı. Kerr, Antalya'da her şey dahil bir otelde yaşamanın İngiltere'de yaşamaktan ucuz olduğunu söyledi. Gencin paylaşımı sosyal medyada viral oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medya bu genci konuşuyor. İngiltere'de yaşamak Antalya'da otelde yaşamaktan pahalı dedi. Otele yerleşti

Sosyal medya İngiltere'yi bırakıp Antalya'da otele yerleşen Josh Kerr'i konuşuyor. 

İngiliz Josh Kerr'de Antalya'nın Side ilçesine tatil yapmaya geldi. Her şey dahil bir otelde kalan genç adam, tuhaf bir şekilde hayatını otelde sürdürmenin Manchester'da yaşamaktan çok daha tasarruflu olduğunu fark etti. Uzaktan çalışıyor olmanın da avantajını kullanan Josh, hem daha ekonomik yaşamanın hem de tatil cennetinde sefa sürmenin formülünü buldu.

YEMEK VE TEMİZLİK DERDİ KALMADI

Side'deki her şey dahil otelde 28 günlük rezervasyon yapan adam, o anlarını TikTok hesabından paylaşarak büyük ilgi uyandırdı. "Manchester'daki dairemin kira ve enerji maliyetleri gibi masrafları için 944 sterlin tutuyorken, Antalya'da çok daha ucuza kalınıyor. Üstelik ne temizlik ne de yemek yapma derdi" var.

OTELDE YAŞAYACAĞIM

Bu yaptığına inanamadığını söyleyen Josh, "Oturup yurtdışında her şey dahil programa gitmenin evde yaşamaktan daha ucuz olup olmayacağını merak ediyordum ve öyle olduğu ortaya çıktı. Şimdi gerçekten gidiyorum. Çok şükür işim yurt dışında çalışmama izin veriyor, bu yüzden arka planda havuzla Teams çağrılarına katılacağım" dedi.

Genç adam, otelde yaşamayı sürdüreceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin