Şoke eden anlar kamerada! Adana trafiğinde bir kadın, tartıştığı kadın sürücüye dehşeti yaşattı. Arabadaki çocuklara aldırış etmeden yumruklar savurdu

Adana'da yaşanan olayda, trafikte 'yol vermeme' meselesi nedeniyle tartıştığı kadını yumruklayan R.Ş., gözaltına alındı. Olayın yaşandığı sırada çocuğunun da araçta olduğu belirtilen kadının yaşadığı korku dolu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. R.ş'nin din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol

Adana trafiğinde iki kadın arasında yaşanan tartışma kavgaya döndü. Araçtan inen bir kadın, diğer otomobilde bulunan kadın sürücüye önce sözlü olarak sataştı. Ardından ise açık camdan kadın sürücüye yumruklar salladı.

Sürücüyü darp eden kadının görüntüsü ise başka bir araçta bulunan vatandaş tarafından kaydedildi. Kavganın görüntüleri sosyal medyada da kısa sürede gündem oldu.

SALDIRGAN ÖĞRETMEN ÇIKTI!

Darbedilen kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan R.Ş., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. R.Ş.'nin bir okulda din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi

Etiketler Adana trafik kavga