Sıcak havalar seks hayatını da kamçıladı: Aman dikkat son cinsel ilişkiniz olabilir. Sıcak havalarda bu hususlara dikkat

Sıcak havalar seks hayatını olumsuz yönde etkilemeye başladı. Aman dikkat, sıcak havalara kapılıp cinsel hayatınızdan ödün vermeyin. İşte sıcak havalarda dikkat edilmesi gereken o tüyolar...

Google Haberlere Abone ol
Sıcak havalar seks hayatını da kamçıladı: Aman dikkat son cinsel ilişkiniz olabilir. Sıcak havalarda bu hususlara dikkat

Sıcak havaların iyiden iyiye kendini göstermesi günlük yaşam kalitesinin büyük ölçüde düşmesine neden olurken, sıcak havalar elbette seks hayatını da olumsuz yönde etkilemeye başladı.

Sıcak havalarla birlikte ter bezlerinin de büyük ölçüde aktive olması, cinsellikten uzak durulmasına neden olsa da uzmanında önemli tüyolar geldi.

Sıcak havalarda bu tüyolara dikkat edin, seks hayatınızda olmayın...

AMAN DİKKAT: SICAK HAVALAR SEKS HAYATINIZI BİTİREBİLİR

Sıcak havaların gelişiyle birlikte pek çok kişi oturduğu yerde şakır şakır terlemeye başlarken, bu durum elbette seks hayatını da olumsuz yönde etkilemeye başladı.

 Sıcak havaların seks hayatını olumsuz yönde etkilememesi için önemli tüyolarda bulunan  Psikolog Başak İnan, şu açıklamalarda bulundu.

"Aşırı sıcaklarda bol bol su içip günde en az bir saati, sakin dinlenme ortamı yaratarak geçirmek gerginlik ve stresten uzak tutabilir. Vücudun dinlenebilmesi ve uykudan en yüksek verimi alabilmesi için, yükselen beden ısısını azaltmaya çalışmalıdır.

 Bu anlamda yatmadan önce alınacak bir duş ve uyku öncesi aşırı efor sarf etmekten kaçınmak faydalı olacaktır.

Uyku için ışık almayan bir oda tercih etmek, yatmadan önce atıştırmamak ve akşam yemeklerinde hafif yiyecekler yemek de yaz sıcaklarının neden olduğu uyku sorunlarını giderme konusunda fayda sağlayacaktır."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin