Sevgilisinin penisine makas sapladı! Nedeni duyanları şaşırttı

Filipinler'de yaşanan bir olay herkesi dehşete düşürdü. Sevgilisinin sorusuna verdiği cevabı beğenmeyen kadın, erkek arkadaşının penisine makas sapladı.

Google Haberlere Abone ol
Sevgilisinin penisine makas sapladı! Nedeni duyanları şaşırttı
Fotoğraf temsilidir.

Filipinler'in başkenti Manila'da evsiz olduğu tespit edilen bir çift alkol aldıkları sırada eski hayatlarına dair konuşmalar yaptı. Sevgilisinin eski kız arkadaşlarını soran kadın adamın verdiği sayı üzerine sinirlendi. Sinirlenen genç kadın sevgilisinin penisine makas saplayarak onu yaraladı.

Manila'nın Barangay bölgesinde kimliği Joey Jimenez olarak açıklanan 48 yaşındaki bir adam ve kendisi gibi evsiz olan sevgilisi arasında tartışma çıktı. Tartışmada ikili eski ilişkilerine dair konuşmalar yapmaya başladı. O sırada Jimenez'in eski sevgililerini anlatmasından hoşlanmayan sevgilisi bir anda duruma tepki göstererek ikili uyumak üzereyken makası alıp kurbanı bıçakladı.

Sevgilisinin penisine makas sapladı! Nedeni duyanları şaşırttı

Mağdur, kaçarak Taktik Motosiklet Sürüş Biriminin (TMRU) devriye gezen personelinden yardım istedi. Kurbanın sağ kasık bölgesinde yırtılma meydana geldiği ifade edilirken hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin