Sevgililer Günü için hediye almamak boşanma sebebi. Evli çiftler dikkat: Avukat Erkan Yalçın hatırlattı, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde hediye almamak boşanma nedeni

14 Şubat Sevgililer gününe 1 gün kala sosyal medyada dönen bir video adeta gündeme bomba gibi düştü. Evli çiftler dikkat; .bugün hediye almazsanız yandınız. Avukat Erkan Yalçın, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle hediye alınmamasının boşanma nedeni sayılacağını ve bununla ilgili mahkemenin verdiği emsal bir karar olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Sevgililer Günü için hediye almamak boşanma sebebi. Evli çiftler dikkat: Avukat Erkan Yalçın hatırlattı, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde hediye almamak boşanma nedeni

Tüm dünya yarın 14 Şubat Sevgililer Günü kutlayacak. Adeta bir çılgınlığa dönen Sevgililer Günü ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada yayılan Avukat Erkan Yalçın'ın çektiği bir video Sevgililer Günü'nde hediye almayanları panikletti.

Avukat Erkan Yalçın, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde hediye alınmaması halinde eşlerin arasında bu durumun boşanma sebebi sayılacağını ve hatta bununla ilgili mahkemenin de emsal bir karar verdiğini söyledi.

SEVGİLİLER GÜNÜ, YIL DÖNÜMÜ, DOĞUM GÜNÜ

Yaptığı sosyal medya paylaşımları ile tanınan Avukat Erkan Yalçın'ın Sevgililer Günü ile ilgili videosu elden ele paylaşılarak yüz binlerce kez izlendi. Videoda Avukat Erkan Yalçın, 2. Hukuk Dairesi tarafından verilen kararı hatırlatarak, Sevgililer Günü, evlilik yıl dönümü ve doğum günü gibi özel günlerin hatırlanmaması ile birlikte konser, düğün ve kokteyl gibi sosyal ortamlarda eşlerden birinin sürekli yalnız bırakılmasını boşanma sebebi olarak kabul ettiğini ve bu kararın emsal olduğunu söyledi. 

Avukat Erkan Yalçın yaptığı paylaşımla evli çiftleri uyardı ve "Erkenden paylaşıyorum ki ülkemin güzel erkek ve kadınlarının boşanmaktan kurtarıyorum" ifadelerini kullandı.

İşte Avukat Erkan Yalçın'ın yüz binlerce kez izlenen videosu:

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin