Seksi olmanın sırrını bu sözlerle açıkladı. Dişilik ve seksilik sorusuna Esra Ezmeci bu cevabı verdi

Instagram üzerinden kendisine gelen sorulara yer veren ve itirafları cevaplayan ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye gelen bir soru Ezmeci'yi şaşırttı. "Hocam siz dişil enerjiniz hep yüksek mi, nasıl bu kadar seksi görünüyorsunuz?" sorusuna bakın ne cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Seksi olmanın sırrını bu sözlerle açıkladı. Dişilik ve seksilik sorusuna Esra Ezmeci bu cevabı verdi

Kendisine danışanlara verdiği tavsiyelerle gündemle gelen ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada kendisine yöneltilen sorularla da popülaritesini iyice artırdı.

Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sıra dışı sorular Esra Ezmeci'nin takipçilerinin dikkatini çekiyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen şoke eden itiraflar ve beyin yakan sorulardan birkaçı.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

İşte o soru ve verilen cevaplardan bir kaçı...

*Kocamın eşarp fantezisi var her yatağa girdiğimizde de eşarpla ilişkiye girmek istiyor ne yapabilirim?

-Eğer bu durum ikinizi de mutlu ediyorsa olabilir. Ama siz de cinsellikte kendi istediklerinizi söylemelisiniz. Hep aynı fantezi olmaz...

Seksi olmanın sırrını bu sözlerle açıkladı. Dişilik ve seksilik sorusuna Esra Ezmeci bu cevabı verdi

Gelen sorulardan bir tanesinde Esra Ezmeci'ye sizin dişil enerjiniz hep yüksek mi? nasıl bu kadar seksi görünüyorsunuz sorusu soruldu...

-Dişilik ve seksilik aynı şey değildir. Yani her seksi kadın dişil ve çekici olmayabilir. Dişi kadın özgüvenlidir, dik bir duruşu ama narin bir tarafı vardır. Cildi, saçları parlak ve gergindir. Uzun kirpikler, şeftali tonda yanaklar, şeftali tonda göz kapakları, kiraz dudaklar dişiliği doğurganlığı simgeler. Tüm ürünlerim kendi kullandığım karışımlardan dişilik artırma ve koruma için üretilmiştir. Ve tabi ki ben de kullanıyorum. Özellikle dişilik için kadınlar sıcak erkekler soğuğu severi mutlaka okuyun.

Seksi olmanın sırrını bu sözlerle açıkladı. Dişilik ve seksilik sorusuna Esra Ezmeci bu cevabı verdi - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin