Seks süresini uzatmak isteyen erkekler denesin: Bu rutinler erkeklerin cinsel ilişki süresini artırıyor

Seks süresini arttıran rutinler belli oldu. Bu hareketler cinsel ilişki süresinin uzamasını sağlıyor. Konuya ilişkin tüm detaylar belli oldu. Denemeyen erkek kalmasın!

Google Haberlere Abone ol
Seks süresini uzatmak isteyen erkekler denesin: Bu rutinler erkeklerin cinsel ilişki süresini artırıyor

Erkeklerin ilgi odağı olan o konuya ilişkin önemli detaylar ortaya çıktı. Cinsel ilişki süresinin uzamasını sağlayan hareketler belli oldu...

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleriyle olan ilişkilerini güçlendiren aynı zamanda kişilerin birbirlerini çok daha yakından tanımalarını sağlayan unsurlardan bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı aynı zamanda da her iki taraf için keyifli şekilde ilerleyebilmesi için partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açıkça konuşabilmeleri son derece önemlidir.

Bunun yanı sıra cinsel hayatı güçlendirecek çeşitli aktivitelerin içerisinde bulunmak, cinsel hayatınızın çok daha sağlıklı şekilde ilerleyebilmesine katkı sağlayacaktır. 

İşte cinsel sürenin artmasını sağlayan o hareketler...

CİNSEL İLİŞKİ SÜRENİZ İKİ KATINA ÇIKACAK!

Cinsel hayatın daha bilinçli ve kontrollü ilerleyebilmesi için kadın erkek fark etmeksizin yoga son derece doğru bir alternatif olacaktır.

Yoga, kişinin ruhunu dinlendiren aynı zamanda kaslarının özel olarak çalışmasını sağlayacak önemli alıştırmalardan bir tanesi olurken, erkekler üzerinde etkisi de bir hayli güçlüdür.

Erkeklerin çok daha kontrollü ilerlemesini sağlayan bazı rutinleşmesi gereken hareketler bulunmaktadır. İşte cinsel ilişkinin çok daha uzun olmasını sağlayacak o alıştırmalar...

 

Üçgen duruşu

Kalçaları açmak ve bacakları esnetmek amacıyla son derece etkili duruşlardan bir tanesidir. Kanın pelvik bölgenize de pompalanmasını sağlar.

Çelenk pozu

Yogi squat, pelvik tabanınızı ve uyluklarınızı güçlendirmek için son derece etkili duruşlardan bir tanesidir. Bu pozisyon aynı zamanda sakin hissetmenize de yardımcı olacaktır.

Mutlu bebek pozu

Bilhassa stresli hissettiğiniz dönemlerde bu pozisyonu uygulayarak rahatlayabilir ve kendinizi çok daha sağlıklı ve dinamik hissedebilirsiniz. Bu pozisyon bacak ağrınıza da iyi gelecektir.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin