Seks bağımlısından ilginç çözüm! Eşini aldatmamak için Elon Musk'a başvurdu

Sosyal medya platformu Reddit'e yazan bir kullanıcı, eşini sürekli aldattığını, bir seks bağımlısı olduğunu ifade etti. Bunu yapmayı durdurmak için Elon Musk'ın Neuralink beyin çipi implantının deneylerine katılmak istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Seks bağımlısından ilginç çözüm! Eşini aldatmamak için Elon Musk'a başvurdu

Bir Reddit kullanıcısı seks bağımlısı olduğunu, eşini mütemadiyen aldattığını, bu durumdan kurtulmak ve ona sadık kalmak için Neuralink’in klinik deneylerine katılıp katılamayacağını sordu.

Electronic-Camera277 adını kullanan kullanıcı Reddit'te paylaştığı mesajında, Elon Musk'ın Neuralink beyin çipi implantının kendisini bitmek bilmeyen ihanet döngüsünden çıkararak evliliğini kurtarmasını umduğunu yazdı.

İLK ÇİP YERLEŞTİRİLMİŞTİ

Neuralink, felç geçirmiş kişilerin (bir uygulamayı açmak, tıklamak ya da imleci aşağı yukarı hareket ettirmek gibi) düşünceleri ile cihazı kontrol etmesini hedefleyen proje kapsamında ilk çipini geçtiğimiz ay yerleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamada, “Cihaz kişinin sinirsel aktivitesini yorumlayacak şekilde tasarlanmıştır, böylece kişi (kablo ve fiziksel harekete ihtiyaç duymaksızın) sadece düşünerek bir bilgisayarı veya akıllı telefonu çalıştırabilir” denildi.

Neuralink’in beyin çipiyle ilgili pek çok vaadi söz konusu ancak birinin ruh sağlığını, bilhassa sadakatsizlik eğilimini tedavi etmek bunlardan biri değil.

Reddit kullanıcısı eşini ‘sayamayacağı kadar çok’ aldattığını söyledi ve seks bağımlılığını tedavi etmek için terapi gördüğünü fakat buna rağmen kendini durdurmakta zorlandığını dile getirdi.

Bu düşünce sürecinin kendisini alternatif tedavileri araştırmaya ve düşünmeye yönelttiğini söyleyen kullanıcı ekledi: “O kadar çaresizim ki bağımlılığın tedavisine yardımcı olması için Elon Musk'ın Neuralink implantını dahi düşünmeye başladım.”

Daha sonra Reddit topluluğuna sordu: “Karım beni affedecek mi? Ona söylemeli miyim? Neuralink’e başvurmalı mıyım? Sizce denemeye değer mi?”

Musk yıllardır Neuralink beyin çipinin insanların hormonlarını ve duygu durumunu düzenlemek için kullanılabileceğini ve Obsesif Kompulsif Bozukluğu (OKB) veya tedaviye dirençli depresyonu olan insanlar için nihai bir çözüm olabileceğini söyleyip övünüyor.

Teknoloji milyarderi 2020 yılında Neuralink çipinin duyguları ve ruh hâlini kontrol etme yeteneğine sahip olduğunu, hatta bağımlılığı tedavi etmek için kullanılabileceğini iddia etmişti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin