Sararmış dişleri süt gibi bembeyaz yapıyor: Yalnızca 2 malzemeyle anında beyazlık sağlayacaksınız. Evde diş nasıl beyazlatılır?

Diş sarılığı, pek çok kişinin mustarip olduğu ağız ve diş sorunlarından biridir. Estetik açıdan hoş görünmeyen diş sarılığı aynı zamanda ağız ve diş sağlığını da etkileyebilir. Her evde bulunan bu 2 malzemeyle sararmış dişlerinizi doğal yoldan bembeyaz yapabileceksiniz. İşte diş sarılığına doğal çözüm

Sararmış dişleri süt gibi bembeyaz yapıyor: Yalnızca 2 malzemeyle anında beyazlık sağlayacaksınız. Evde diş nasıl beyazlatılır?

Diş beyazlığı, genel sağlık ve estetik açıdan önemlidir. Beyaz ve sağlıklı dişler, güzel bir gülümseme ve genel özgüvenin bir simgesidir.

Beyaz dişler, kişinin genel hijyen ve sağlık bakımını yansıtarak toplumsal etkileşimlerde olumlu bir izlenim bırakabilir.

Ayrıca, beyaz dişler, genel yaşam kalitesini artırabilir ve sosyal ilişkilerde daha güvenli bir hissiyat sunabilir.

Diş sararması, birçok faktörden kaynaklanabilir. Yaşlanma, genetik faktörler, sigara içme, kahve, çay ve bazı yiyeceklerin tüketimi, diş minesinin zamanla renklenmesine neden olabilir.

Diş sararması aynı zamanda diş yüzeyinde birikmiş plak ve tartarın bir sonucu da olabilir. Ağız hijyenine dikkat edilmemesi, diş fırçalama ve diş ipi kullanımının yetersiz olması da diş sarılığını etkiler.

Diş beyazlatmaya yönelik piyasada pek çok ürün mevcuttur. Ancak bunlar kimyasal içerikli olabilir ve istenilen etkiyi vermeyebilir.

Hem daha sağlıklı hem de daha etkili bir diş beyazlatma için, doğal yöntemler en sık başvurulan yöntemlerdir. Yalnızca 2 malzemeyle dişleriniz bembeyaz olacak.

İşte dişleri bembeyaz yapan doğal yöntem...

EVDE DOĞAL DİŞ BEYAZLATMA

Dişleri doğal yoldan beyazlatmak için limon suyu ve zerdeçal kullanabilirsiniz. Limon suyu ve zerdeçal, doğal diş beyazlatma yöntemleri arasında en etkili olan yöntemlerden biridir.

Sararmış dişleri süt gibi bembeyaz yapıyor: Yalnızca 2 malzemeyle anında beyazlık sağlayacaksınız. Evde diş nasıl beyazlatılır?

Limon suyu, C vitamini ve asidik özelliklere sahiptir. Bu, plakları ve lekeleri temizleme yeteneğiyle bilinir.

Zerdeçal ise anti-enflamatuar ve antimikrobiyal özelliklere sahiptir. Diş minesini güçlendirir ve lekelerin çıkarılmasına yardımcı olur.

Ayrıca zerdeçal, diş etlerini sağlıklı tutar. Ancak zerdeçalın sarı rengi, diş minesini sarıya boyayabileceği için dikkat edilmesi gereken bir faktördür.

Bu iki malzemenin birleşimiyle oluşturulan karışım, doğal bir diş beyazlatıcı macun olarak kullanılır.

ZERDEÇAL VE LİMON SUYU İLE DİŞ BEYAZLATMA

Öncelikle bir kasenin içine 1 yemek kaşığı olacak şekilde limon suyu sıkın. Daha sonra içerisine 1 çay kaşığı zerdeçal ilave edin. Ardından bir miktar diş macunu ekleyip karıştırın.

Karışım homojen kıvama geldikten sonra diş fırçanızı batırın ve bu şekilde 3 dakika kadar dişlerinizi fırçalayın. Anında süt gibi bembeyaz dişlere sahip olacaksınız!

NOT: Bu haber genel bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yan etkiyle karşılaşmamak adına uygulamadan önce uzmanınıza danışın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin