Sararan kalorifer peteğini tek hamlede bembeyaz yapıyor: Sararan petek nasıl temizlenir?

Sararan kalorifer peteğini kısa sürede bembeyaz yapmanın formülü bulundu. Bu yöntem sayesinde petekleriniz bembeyaz görünecek. İşte o pratik formül...

Google Haberlere Abone ol
Sararan kalorifer peteğini tek hamlede bembeyaz yapıyor: Sararan petek nasıl temizlenir?

Zaman içerisinde kalorifer peteklerinde sararmalar ve çeşitli lekeler oluşabilmektedir. Bu lekelerin kısa süre içerisinde temizlenebilmesi, lekelerin yüzeyde barınmasını önleyebilmek açısından son derece önemlidir.

Petek yüzeyinde bulunan sarı lekeler pek çok kişinin gözünde büyüse de esasında doğru malzemelerle tüm sarı lekelerden kısa sürede kurtulmak mümkündür. Sararan kalorifer peteğini kısa sürede temizleyebilmek ve peteğinizin ilk günkü kar beyazlığına dönüşmesini sağlayabilmek için bu yöntemi uygulamayı ihmal etmeyin.

İşte sararan petekleri temizlemenin pratik yolu...

SARARAN PETEK NASIL TEMİZLENİR?

Sararan petekleri kısa süre içerisinde temizleyebilmek ve rengini kar beyazına döndürebilmek için uygulanması gereken belli başlı yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemleri şu şekilde sıralayabiliriz;

 

Uygun bir kabın içerisine 2 yemek kaşığı karbonatı ve 1 su bardağı beyaz sirkeyi alın. İki malzemeyi birbirine homojen oluncaya dek güzelce karıştırın.

Karıştırma işlemini tamamladıktan sonra beyaz bir bez yardımıyla peteklerinizi silmeye başlayın.

Tüm petekleri bu karışım ile temizledikten sonra güzelce durulayın. Ardından sararmış lekelerin tertemiz olduğunu göreceksiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin