Sapsarı olmuş dişleri tek seferde bembeyaz yapıyor. Diş beyazlatmak için 3 doğal yöntem

Dişleri beyazlatmak için piyasada satılan pek çok ürün mevcuttur. Ancak bunlar hem istenilen etkili vermeyebilir hem de pahalı olabilir. Yalnızca 1 malzemeyle dişlerinizi inci gibi beyazlatabileceksiniz. İşte sararmış dişleri bembeyaz yapan etkili doğal yöntem

Sapsarı olmuş dişleri tek seferde bembeyaz yapıyor. Diş beyazlatmak için 3 doğal yöntem

Herkes inci beyaz dişlere sahip olmak ister. Sadece güzelliğe katkıda bulunmakla kalmaz, aynı zamanda sağlıklı bir görünüm de verir.

Birisiyle ilk kez tanıştığınızda, dişlerin iyi durumda mı yoksa sarımsı mı yoksa daha kötüsü siyahımsı mı olduğunu anlamak için gözleriniz varsayılan olarak dişlere takılır.

Bir kişinin ağız sağlığının ne kadar iyi veya kötü olduğuna bakarak ne kadar sağlıklı olduğu hakkında bir izlenim ediniriz.

Beyaz dişlerin bu kadar rağbet görmesinin başka nedenleri de var. Kişinin özgüvenini arttırması, insanların özgürce gülmelerine ve kameralara gülümsemekten çekinmemelerine yardımcı olur.

Daha beyaz dişlere sahip olmak için pahalı diş beyazlatma yöntemlerine binlerce para harcamanıza gerek yok!

İşte inci beyazı dişlere sahip olmak için deneyebileceğiniz birkaç doğal çözüm...

TUZLU DİŞ FIRÇALAMA

Diş macunu, hafif antiseptik özelliklere sahip olduğundan tuz içerir ve bu, iyi ağız hijyeninin korunmasına katkıda bulunabilir.

Ayrıca tuz aşındırıcı bir maddedir ve bu nedenle dişlerdeki yüzey lekelerinin giderilmesine ve daha beyaz bir görünümün desteklenmesine yardımcı olabilir.

Ancak doğru türde tuz kullanmak önemlidir. İnce öğütülmüş deniz tuzu veya sofra tuzunu tercih edin.

Kaba veya aşındırıcı tuzlar kullanmaktan kaçının çünkü bunlar dişlerinize ve diş etlerinize çok sert gelebilir.

Sapsarı olmuş dişleri tek seferde bembeyaz yapıyor. Diş beyazlatmak için 3 doğal yöntem

Doğru şekilde yapmak için diş fırçanızı nemlendirin ve üzerine az miktarda tuz sürün. Bunun için sadece bir tutam tuza ihtiyacınız var.

Yaklaşık 1-2 dakika boyunca dişlerinizi tuzla nazikçe fırçalayın. Agresif fırçalama diş minesine ve diş etlerine zarar verebileceğinden çok sert fırçalamamaya dikkat edin. Fırçalamadan sonra, kalan parçacıkları gidermek için ağzınızı suyla iyice durulayın.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞ ÇEKME

Birçok kişi daha beyaz dişlere sahip olmak için bu yöntemi deniyor. Her gün doğru şekilde yaparsanız sonuçları göreceksiniz.

Saf hindistancevizi yağından yaklaşık bir çay kaşığı yağı ağzınızın etrafında 15-20 dakika boyunca gezdirin. Bir süre sonra tükürün ve ağzınızı suyla çalkalayın.

Bu yöntem plakların giderilmesine yardımcı olur, ağzınızda çalkaladığınızda tüm bakteriler yağda birikir ve tükürüldüğünde ortadan kalkar.

Ayrıca, Hindistan cevizi yağının anti-mikrobiyal özelliklere sahip olduğuna inanıldığından, dişleri çürüklerin neden olduğu daha fazla diş çürümesinden koruyan bakteri üremesinin önlenmesine de yardımcı olur.

AKTİF KÖMÜR

Bu yöntem giderek daha popüler bir doğal diş beyazlatma ilacı haline geliyor. Kullanmak için az miktarda suyla macun kıvamına gelene kadar karıştırın ve dişlerinizi bununla fırçalayın.

Aktif kömür, maddeleri çekebilen ve bunlara bağlanabilen gözeneklidir. Bu maddelere bağlanarak onları dişinizin yüzeyinden kaldırır.

Bu, lekelerin ve renk bozukluklarının giderilmesine yardımcı olarak dişlerinizin daha beyaz görünmesini sağlayabilir.

Ancak aktif kömür aşındırıcı olabileceğinden ve çok sık kullanılmaması gerektiğinden dikkatli olunması tavsiye edilir. Aşırı kullanım diş minesine zarar verebilir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin