Sapık! Cansız mankene iğrenç istismar. Öptü, yaladı... O anlar anbean kaydedildi. Artık cansız mankenleri vitrine koymayacaklar

Cinsel istismar, taciz ve tecavüz olayları yeni bir boyut kazandı. Pakistan'da yaşanan iğrenç olay mide bulandırdı. Bir adam mağazanın önünde duran cansız mankene cinsel istismarda bulundu. Adam, mankeni öptü, uzun uzun yaladı. Görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

Google Haberlere Abone ol
Sapık! Cansız mankene iğrenç istismar. Öptü, yaladı... O anlar anbean kaydedildi. Artık cansız mankenleri vitrine koymayacaklar

Pakistan ve Afganistan bibi ülkelerde cinsel istismar, taciz ve tecavüz rezaleti boyut atladı.

Sosyal medyada yayılan bir video izleyenlerin midesini bulandırdı.

Bir erkek Pakistan'da giyim mağazalarının önünde duran cansız mankene cinsel tacizde bulundu.

Cansız mankeni dudaklarından öpen ve uzun uzun yalayan adam gündem oldu. Görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

Pakistan'da cansız mankenlere yapılan ilk cinsel taciz bu da değil.

Cansız mankenlere yönelik cinsel tacizde tecavüz olayları arttığı için mağaza sahipleri vitrinlere manken koymama kararı aldı.

'BAÇA BAZİ' REZALETİ

Pakistan’da ve Afganistan’da yaygın olan çocuk istismarı “baça bazi” rezati de devam ediyor.

On binlerce erkek çocuğunun kaçırılarak fuhşa zorlandığı ve dansöz yapıldığı “baça bazi”, Pakistan’da ve Afganistan’da “kültür” olarak kabul ediliyor.

Çocuk istismarı “baça bazi”, Peştu dilinde “dans eden oğlan” anlamına geliyor.

Afganstan'da ve Pakistan'da, baça bazi için erkek çocuğu kaçırmak ve istismara zorlamak konularında uzmanlaşmış insan kaçakçıları bulunuyor. Bu kişiler, çocukları kaçırıyor, istismara uğratıyor ve fuhşa zorluyor. Erkek çocukları, yaşı büyük erkeklerin önünde para karşılığında dans ettiriliyor ve fuhşa zorlanıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin