Salatalığı kabuğuyla yiyin o dertten kurtulun: Bundan sonra salatalık kabuklarını soymayacaksınız. Salatalık kabuğuyla mı yenmeli?

Salatalık, içerdiği güçlü vitaminler ve mineraller sayesinde sağlığımız için önemli bir besindir. Genellikle kabuğuyla birlikte tüketilen salatalığın kabuğunun bu faydasını duyan, kabuğunu soymayı aklının ucundan bile geçirmeyecek. İşte salatalığı kabuğuyla yemenin mucizevi faydaları

Google Haberlere Abone ol
Salatalığı kabuğuyla yiyin o dertten kurtulun: Bundan sonra salatalık kabuklarını soymayacaksınız. Salatalık kabuğuyla mı yenmeli? - Resim: 1

Salatalık, sağlığımız için önemli vitaminlere ve minerallere sahip olan en şifalı besinlerden biridir. Salatalık özellikle B, C ve K vitaminleri açısından zenginken, potasyum ve magnezyum mineralleri açısından zengindir.

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan salatalık aynı zamanda çeşitli kürlerde de sıkça kullanılır. Salatalık genellikle kabuklu tüketilse de kabuksuz tüketen de pek çok kişi vardır. Salatalık kabuğunun bu faydalarını öğrenince bir daha kabuklarını soymayacaksınız.

İşte salatalığı kabuğuyla yemenin güçlü etkileri...