Sadece üstün zekaya sahip olanlar bulabiliyor: Resimdeki gizli E harfini 8 saniye içinde bulabilir misin? F harflerinin arasına gizlenmiş E harfini 8 saniyede bulanlar dahi kabul ediliyor

Resimde çok sayıda F harfi bulunuyor. Ancak hepsinin arasında bir tane E harfi var. 'Benim beynim zehir gibi çalışıyor' diyorsanız, resimdeki farklı harfi 8 saniye içinde bulmalısınız.

Google Haberlere Abone ol
Sadece üstün zekaya sahip olanlar bulabiliyor: Resimdeki gizli E harfini 8 saniye içinde bulabilir misin? F harflerinin arasına gizlenmiş E harfini 8 saniyede bulanlar dahi kabul ediliyor - Resim: 1

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu zeka bulmacasında bir sayfa dolusu F harfi bulunuyor.

Birbirinin tıpatıp aynısı olan F harfleri içerisinde bir E harfi gizli. Sizlerden istenen ise gizli olan E harfini 8 saniyede bulmanız. Sadece bir dahi bu görseldeki gizli E harfini 8 saniyede buluyor. 

Resimdeki farklı harfi 8 saniyelik süre içerisinde bulmayı başaranları tebrik ederiz. Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor.

Eğer resimdeki gizli E harfini 8 saniyede bulamadıysanız o halde üzülmenize gerek yok. Sorunun doğru yanıtı haberimizin devamında sizleri bekliyor. 

Etiketler test zeka bulmaca viral