Sabahları bir kere süren akşama kadar ter kokmayacak: Kimyasal kullanmaya son. Ter kokusundan eser kalmayacak

Ter kokusunu yok eden, cilde herhangi bir zarar vermeyen o sabun bulundu. Bu sabun sayesinde hem tüm şikayetlerinizden kurtulacaksınız hem de kimyasal kullanmayı bırakacaksınız!

Google Haberlere Abone ol
Sabahları bir kere süren akşama kadar ter kokmayacak: Kimyasal kullanmaya son. Ter kokusundan eser kalmayacak

Ter kokusu bilhassa sıcak yaz günlerinde pek çok kişinin en çekimser olduğu konulardan bir tanesi olurken, ter kokusunu önleyebilmek için pek çoğumuz çeşitli kimyasal ürünleri direkt olarak kol altımıza sürmekteyiz.

Ancak kol altımıza sürdüğümüz bu kimyasallar direkt olarak kanser riskinin artmasına sebebiyet göstermesi dolayısıyla, son derece sağlıksız bir seçim olmaktadır.

Ter kokusunu önlemek hem de kimyasal üründen uzak kalabilmek için bu sabunu kullanmayı deneyebilirsiniz. İçerisinde bulunan doğal minerallar sayesinde ter kokusunun önüne geçen bu sabun aynı zamanda cilt sağlığınızı da koruma altına alıyor...

TER KOKUSUNU ÖNLEYEN SABUN BULUNDU!

Doğal bir ter önleyici olan tuz sabunu, uzunca zamandır aktarların baş köşesinde bulunan ürünlerden bir tanesi olsa da pek çoğumuz tuz sabunun faydalarını bilmiyoruz.

Tuz sabunu içerisinde bulunan doğal minerallar sayesinde cilt ph seviyesini dengede tutarken aynı zamanda ter kokusunun önüne geçmeye yardımcı olmaktadır.

Himalaya tuzu ve kaya tuzlarından üretilen tuz sabunları, kimyasal herhangi bir madde içermemeleri sayesinde insan sağlığına da son derece faydalıdır.

Tuz sabununu her sabah kullanırken öncelikli olarak ellerinizi ıslatın ve sabunu avucunuzun içerisine alarak iyice sıvazlayın.

Elinizde eriyen tuzları koltuk altınıza güzelce sürün. Ancak koltuk altınızın temiz olması son derece önemli. Ardından bu şekilde tuzun cildinizde emilmesini bekleyin. Bu formül sayesinde tüm gün boyunca ter kokusundan uzak kaldığınızı göreceksiniz.

 

TUZ SABUNUNUN CİLDE OLAN FAYDALARI NELERDİR?

İçeriğinde bulunan mineraller sayesinde, cildin ph seviyesini dengede tutarken cilt kuruluğunun büyük ölçüde önüne geçmektedir.

Ciltteki ölü hücreleri temizler, cildin yenilenmesine yardımcı olur.

Cildin elaksiyetesini korur, cildin gençleşmesine yardımcı olur.

Ciltteki toksinlerin atılmasına yardımcı olurken aynı zamanda gözeneklerin açılmasını sağlar.

Sivilce, egzama, kaşıntı ve diğer cilt problemlerine karşı faydalıdır.

Düzenli kullanımda cildin parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin