Saadet Partisi'nden Fenerbahçe çıkışı. İstanbul adayı Birol Aydın: Türkiye’deki bütün takımlar, Fenerbahçe’yle maç yapmak için vardır

Trabzon'da yaşanan Trabzonspor- Fenerbahçe maçında yaşanan olayların yankıları devam ederken Saadet Partisi'nin İBB adayı Birol Aydın'ın sosyal medyasında yayınladığı bir video dikkatleri çekti. Aydın, Fenerbahçeli olduğunu Nihat Genç'in sözleriyle anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Saadet Partisi'nden Fenerbahçe çıkışı. İstanbul adayı Birol Aydın: Türkiye’deki bütün takımlar, Fenerbahçe’yle maç yapmak için vardır

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 yendi. Karşılaşmanın bitiş düdüğü sonrası Fenerbahçeli oyuncular ve teknik ekip, orta sahada toplanarak galibiyeti kutlamak istedi.

Bu sırada çok sayıda taraftar sahaya indi. Orta saha bir anda karışırken, arbede yaşandı. Çok sayıda güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle, Fenerbahçe takımı güçlükle tünele girerek yeşil zeminden ayrıldı.

Konuyla ilgili başlatılan soruşturmada 5 taraftar tutuklandı. 

BİROL AYDIN'DAN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

Bu konunun yankıları sürerken, Saadet Partisi İBB Başkan adayı Birol Aydın sosyal medyada yayınladığı bir videoyla Fenerbahçeli olduğunu açıkladı. Nihat Genç'in 2007'deki sözlerini aktaran Aydın, " Türkiye’deki bütün takımlar, Fenerbahçe’yle maç yapmak için vardır" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin