Saadet Partisi adayı Atatürk sorusuna böyle yanıt verdi. Birol Aydın'dan Atatürk posterine asker selamı

Özellikle milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aldığı konuklar ve programda konuşulan konularla gündem olan Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon Programı bu sefer de Saadet Partisi İstanbul adayı Birol Aydın ile gündeme oturdu. Aydın'ın Atatürk posterine selam verdiği anlar sosyal medyada viral oldu.

Google Haberlere Abone ol
Saadet Partisi adayı Atatürk sorusuna böyle yanıt verdi. Birol Aydın'dan Atatürk posterine asker selamı

Bir platformda yayınlanan Oğuzhan Uğur'un hazırlayıp sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programının konuğu Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın oldu.

Seçime sayılı günler kala seçmenle buluşmaya devam eden Aydın, özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği ve her görüşten katılımcının olduğu Mevzular Açık Mikrofon programında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

ATATÜRK PORTRESİNE ASKER SELAMI VERDİ

Programının yayınlanan fragmanında bir izleyicinin "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk hakkında ne düşünüyorsunuz acaba?" yönündeki sorusu üzerine Aydın hiçbir cevap vermeden ayağa kalkarak arkasında bulunan Atatürk portresine asker selamı vererek tekrar yerine oturdu.

Aydın'ın bu hareketi salonu dolduran yüzlerce kişiden çok büyük alkış aldı.

Yayınlanan fragman, sosyal medya platformlarında da gündem oldu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin