Resimdeki farklı yumurtayı sadece üstün zekaya sahip olanlar bulabiliyor. 8 saniye içinde diğerlerinden farklı olan yumurtayı bulabilir misin?

Bu resimli bulmacada, resimdeki farklı çileği bulmaya çalışın. Sadece üstün zekalı insanlar farklı çileği 8 saniyede görebiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Resimdeki farklı yumurtayı sadece üstün zekaya sahip olanlar bulabiliyor. 8 saniye içinde diğerlerinden farklı olan yumurtayı bulabilir misin? - Resim: 1

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha sizlerleyiz. beynin sınırlarını zorlayan bu testte resimdeki farklı olan haşlanmış yumurtayı yalnızca yüksek IQ'su olanlar 11 saniyede buluyor.

Optik illüzyonlu zeka testlerinde amaç farklı olan nesneyi kısa sürede ayırt etmektir. Bu gibi testlerde farklı olanı bulmayı ne kadar kısa sürede başardığınız görsel zekanız ile ilişkilidir.

Yukarıda yer alan görselde haşlanmış yumurtalar bulunuyor. İçlerinden biri ise diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen farklı haşlanmış yumurtayı 8 saniyede bulmanız. Kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor.

Resimdeki farklı haşlanmış yumurtayı bulamayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler.