Resimdeki farklı sayıyı sadece en zekiler bulabiliyor. 6 saniye içinde diğerlerinden farklı olan sayıyı bulabilir misin?

Bu zeka testinde, resimdeki farklı sayıyı bulmaya çalışın. Sadece jilet gibi keskin gözlere sahip olan insanlar farklı sayıyı 6 saniyede görebiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Resimdeki farklı sayıyı sadece en zekiler bulabiliyor. 6 saniye içinde diğerlerinden farklı olan sayıyı bulabilir misin? - Resim: 1

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha sizlerleyiz. bu gibi testlerde amaç farklı olan nesneyi en kısa sürede ayırt etmektir. Farklı nesneyi bulma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Bu testte resimdeki farklı sayıyı bulmak için dahi olmak gerekiyor.

Yukarıda bir sayfa dolusu 07 sayısı görüyoruz. Bu sayılar içerisinde gizlenmiş bir 02 sayısı bulunuyor. Sizlerden istenen gizli 02 sayısını 6 saniyede bulmanız. 02 sayısını 6 saniyede bulmak için en az 130 IQ'ya sahip olmanız gerekiyor.

Resimdeki farklı sayıyı bulmak adına kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz ilk bakışta farklı sayıyı bulabilecek misiniz?