Resimdeki farklı sayıyı sadece en zekiler bulabiliyor. 13 saniye içinde farklı sayıyı bulabilir misin? Farklı sayıyı 13 saniye içinde bulabilenler dahi kabul ediliyor

Bu zeka testinde, resimdeki farklı sayıyı bulmaya çalışın. Sadece dahi olan insanlar farklı sayıyı 13 saniyede görebiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Resimdeki farklı sayıyı sadece en zekiler bulabiliyor. 13 saniye içinde farklı sayıyı bulabilir misin? Farklı sayıyı 13 saniye içinde bulabilenler dahi kabul ediliyor - Resim: 1

RESİMDEKİ FARKLI OLAN SAYIYI BULABİLİR MİSİN?

Gözlem yeteneğinizi kullandığınız testlerde kendinizi hafife almayın. Bu tür testleri yapmak, sizin gözünüzün farklı olan nesneyi ne kadar hızlı algıladığına göre değişiyor. Eğer başarılı olduğunuzu düşünüyorsanız, tam size göre bir testimiz var. Bu kez 3 değil 4 rakamlı bir sayı üzerinden farklı olan sayıyı bulmanızı istiyoruz.

İlk bakışta hepsi birbirinin aynısı gibi görünüyor olabilir. Ama tabi ki bu sayıların arasında bir tane gizli sayı var ki diğerlerinden ayrılıyor. Hepsinin aynı olduğu yanılgısına kapılmadan, bir an önce farklı olan sayıyı bulmaya odaklanın.

Testi çözmek için 13 saniye süreniz var. İlk tavsiyemiz hızlıca bir göz gezdirip daha sonra ayrıntıya girmek olacak. Gerisi tamamen size kalmış! Kendi stratejinizi belirleyip kronometreyi ayarlayın. Hazır mısınız? Haydi 3...2...1....Başlayın!