Resimdeki farklı kediyi 10 saniye içinde bulabilir misin? Sadece zehir gibi zekaya sahip olanlar 10 saniyede bulabiliyor

Bu resimli bulmacada, resimdeki farklı kediyi bulmaya çalışın. Sadece zehir gibi zekaya sahip olan insanlar farklı kediyi 10 saniyede görebiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Resimdeki farklı kediyi 10 saniye içinde bulabilir misin? Sadece zehir gibi zekaya sahip olanlar 10 saniyede bulabiliyor - Resim: 1

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. bu gibi zeka testlerinde amaç farklı olan nesneyi en kısa sürede ayırt etmektir. Yalnızca yüksek IQ'su olanlar farklı nesneyi süre dolmadan buluyor.

Yukarıda yer alan resimdeki sevimli yavru kedilerden biri kendisini özel kılan bir farklılığa sahip. Sizlerden istenen ise farklı olan kediyi 10 saniyede bulmanız. Ancak bu testi çözmek düşündüğünüzden çok daha zor olacak.

Yalnızca en zekilerin doğru yanıtladığı bu zeka testini deneyen her 100 kişiden 98'i yanılıyor. Peki ya siz ilk bakışta farklı olan yavru kediyi bulabilecek misiniz? Kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor.