Resimdeki farklı kaktüsü sadece en zekiler bulabiliyor. 11 saniye içinde diğerlerinden farklı olan kaktüsü bulabilir misin?

Bu zeka testinde, resimdeki farklı kaktüsü bulmaya çalışın. Sadece üstün zekaya sahip olan insanlar farklı kaktüsü 11 saniyede görebiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Resimdeki farklı kaktüsü sadece en zekiler bulabiliyor. 11 saniye içinde diğerlerinden farklı olan kaktüsü bulabilir misin? - Resim: 1

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçebileceğiniz bu gibi testlerde doğru yanıta ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Sadece bir dahi bu resimdeki farklı kaktüsü 11 saniyede buluyor.

Yukarıda bir sayfa dolusu kaktüs görüyorsunuz. Birbirinin aynısı gibi görünen bu kaktüslerden biri diğerlerinden farklı. İzlerden istenen resimdeki farklı kaktüsü 11 saniyede bulmanız. Ancak bu testi geçmek düşündüğünüzden çok daha zor olacak. Sadece bir dahi resimdeki farklı kaktüsü 11 saniyede bulabiliyor.

Resimdeki farklı kaktüsü bulmak adına kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz ilk bakışta farklı kaktüsü bulmayı başardınız mı?