Ramazan'da tatile gidenlere kötü haber. Deniz keyfi planı yapanlar dikkat

Ramazan Bayramı başladı özellikle İstanbul, Ankara gibi büyük şehirler boşaldı. 9 günlük resmi tatili fırsat bilen tatilciler tatil bölgelerine akın etti. Ancak vatandaşlara kötü haberi Profesör Doktor Orhan Şen verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ramazan'da tatile gidenlere kötü haber. Deniz keyfi planı yapanlar dikkat

Profesör Doktor Orhan Şen sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Şen dün yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı.

Bugün Pazar Marmara'nın Ege, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, yer yer gök gürültülü sağanak, Yağışların, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Siirt, Şırnak, Ağrı ve Hakkari çevreleri ile Diyarbakır Mardin'in doğusu ve Van'ın güneyinde yerel kuvvetli...

Şen, "Bugün sıcaklıklar batı ve güney doğu da 3-5 derece azalacak. İstanbul sabah ve öğlen yağmurlu 16 C İzmir yağmurlu 22 Antalya 25 Ankara gece yağmurlu 17 C. Yarın Sıcaklık güneyde düşecek ve yağmur gelecek. Perşembeden itibaren Ege ve Akdeniz tatil yerlerinde 4-5 derece artacak" diyerek bugünden itibaren tatil bölgelerinde yağış görüleceğini açıkladı. 

Orhan Şen bugün yaptığı paylaşımda ise "Bugün Pazartesi Akdeniz ,doğu ve Güneydoğuda yağmur var. Sıcaklıklar ortalamada, Ege ve Marmara'nın güneyinde kuvvetli Poyraz üşütüyor. İstanbul 19 İzmir 23 Antalya Yağmurlu 23 Ankara 17 C." ifadesini kullandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin