Pürüzsüz cildin sırrı bulundu: Yüzdeki yağ lekelerinden eser kalmayacak. Suyunu kaynatıp içmeniz yeterli

Yüzdeki yağ lekeleri çoğu kişinin karşı karşıya kaldığı cilt sorunlarından biridir. Kişiye rahatsızlık veren bu görüntüden kurtulmak için en etkili yöntemi sizler için paylaştık. Yalnızca o sebzenin suyunu kaynatıp içince yüzünüzdeki yağ lekelerinden eser kalmayacak…

Pürüzsüz cildin sırrı bulundu: Yüzdeki yağ lekelerinden eser kalmayacak. Suyunu kaynatıp içmeniz yeterli

Yağ bezeleri, vücudun pek çok alanında meydana gelebilir. Ancak yüz, burun ve çene bölgelerinde sıklıkla görünür.

Yüzdeki yağ lekeleri, pek çok insanın yaşadığı sorunlardan biridir. Yağ lekelerinin oluşmasına zemin hazırlayan bazı etmenler vardır.

Bunlar; genetik faktör, sağlıksız beslenme, karaciğer rahatsızlıkları, metabolik hastalıklar, diyabet veya stres gibi etkenler olabilir.

Yüzdeki yağ lekelerinden kurtulmak için çeşitli pek çok yöntem mevcuttur. Ancak bunların en etkilisi ve en sağlıklısı doğal çözümlerdir.

Soğan kürü de buna dahildir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun önerdiği bu kür sayesinde yüzündeki yağ lekelerinden kurtulmanız mümkün.

SOĞAN KÜRÜ

Yüzdeki yağ lekeleri için soğan kürü, en etkili yöntemlerden biridir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun önerdiği bu soğan kürü sayesinde yüzdeki yağ lekesinden kurtulabilirsiniz.

Pürüzsüz cildin sırrı bulundu: Yüzdeki yağ lekelerinden eser kalmayacak. Suyunu kaynatıp içmeniz yeterli

Soğan kürünü hazırlamak için öncelikle 1 tane orta boy kahverengi soğan ve 1 buçuk su bardağı içme suyunu hazırlayın. Ardından 1 buçuk su bardağı suyu kaynatın.

Daha sonra soğanı dört eşit parçaya bölün ve kaynayan soğanın içerisine atın. Bu şekilde 5 dakika kadar kaynamaya bırakın.

Süre sonunda ocağın altını kapatın ve soğan suyunun ılımasını bekleyin. Karışım ılıdıktan sonra yüzünüze sürebilirsiniz.

Elde ettiğiniz soğan suyunu öğle yemeğinden önce ve sonra tüketmeye özen gösterseniz. Eğer öğle yemeği yemiyorsanız, akşam yemeğinden önce ve sonra tüketebilirsiniz.

Saraçoğlu, soğan suyu kürünü 15 gün boyunca uygulamanız gerektiğini tavsiye ediyor. Her gün taze olarak hazırlayıp tüketmeye özen gösterin.

NOT: Bu haber genel bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yan etkiyle karşılaşmamak adına tüketmeden önce mutlaka uzmanınıza danışın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin