PTT kargoda yüzde 30 indirim kararı. Bakanlık deprem bölgesi için harekete geçti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kampanyayı duyurdu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan 11 ili vuran 6 Şubat depremiyle ilgili flaş bir açıklama geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak PTT kargolarıyla ilgili bir kampanya yaptıklarını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
PTT kargoda yüzde 30 indirim kararı. Bakanlık deprem bölgesi için harekete geçti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kampanyayı duyurdu

6 Şubat 2023’te meydana gelen depremin birinci yıl dönümünde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, bölgedeki ticareti canlandırmak için harekete geçti.

Alınan yeni kararı bakan sosyal medyadan duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Twitter'dan yani X'den yaptığı açıklamada PTT'nin yeni kampanyasını açıkladı.

Buna göre PTT Genel Müdürlüğü eliyle deprem bölgesi için yeni bir kampanya başlattıklarını duyurdu.

Deprem bölgesine gönderilen ya da deprem bölgesinden çıkışlı kargolar için PTT yüzde 30 indirim karar aldı.

Bununla ilgili bir mesaj paylaşan bakan Uraloğlu, “Asrın felaketinde zarar gören illerimizin ticaret hayatının tekrar canlandırması ve ülke ekonomisine kazandırılmasına katkı sağlamak için PTT Genel Müdürlüğümüz eliyle yeni bir kampanya başlatıyoruz. Deprem bölgesine yapılan her gönderi bir umut anlayışı ile 6 Şubat - 6 Mayıs tarihleri arasında; Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa illerimiz çıkışlı ve varışlı gönderilere güncel tarife üzerinden yüzde 30 oranında indirim uyguluyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin