Psikoloğun dekolteli kıyafetleri ve çektiği videolar gündem oldu

Kıyafetleri mesleğinin önüne geçti... Instagram'da 50 bine yakın takipçisi bulunan psikolog Ayşe Özyürek'in sosyal medya paylaşımlarındaki kıyafetleri olay oldu. Psikoloğun dekolteli kıyafetleri ve çektiği videolar gündeme oturdu.

Google Haberlere Abone ol
Psikoloğun dekolteli kıyafetleri ve çektiği videolar gündem oldu

Türkiye'de KPSS derslerinde giydiği mini etek ve dekolte ile ortalığı sallayan öğretmenden sonra bu sefer de Psikolog Ayşe Özyürek'in giydiği kıyafetler gündeme oturdu. Dekoltesi dikkat çekti.

Dekolteli kıyafetleriyle dikkat çeken psikolog Ayşe Özyürek nedeniyle sosyal medyada tartışma yaşanıyor. 

Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan psikoloğun dekolteli kıyafetleri ve çektiği videolar gündeme oturdu. Bazı sosyal medya kullanıcıları, genç psikoloğu desteklerden bazı sosyal medya kullanıcıları da kıyafetlerinin mesleğinin önüne geçmesi nedeniyle eleştiride bulundu.

Genç psikoloğun, sosyal medya hesabından "erteleme davranışı, Othello Sendromu Belirtileri, Gaslighting" gibi konularda takipçilerine bilgi verdiği görüldü. 

Orta öğretimini Özel Masa Temel Lisesi'nde tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi'nde 2019 yılından itibaren psikoloji öğretmenliği eğitimi aldı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Havacılık Kolu Yamaç Paraşütü Topluluğu üyesidir. Şu anda ise kişisel hayatında fotomodellik yapmaktadır. 24 yaşındaki güzel fenomen 29 Nisan 1999 tarihinde doğdu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin