Prof. İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! THY uçağı ile İzmir'den İstanbul'a gidecekti, kalkış yapmadan önce büyük panik yaşandı

Tarihçi Prof. İlber Ortaylı, THY uçağında rahatsızlandı. İstanbul'a gitmek için İzmir'den THY uçağına binen Prof. Ortaylı, uçak taksi yolunda ilerlerken rahatsızlandı. Kokpit ekibi kalkışı iptal etti kapıya geri döndü.

Google Haberlere Abone ol
Prof. İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! THY uçağı ile İzmir'den İstanbul'a gidecekti, kalkış yapmadan önce büyük panik yaşandı

İstanbul'a gelmek için İzmir'den uçağa binen Prof. İlber Ortaylı sevenlerini korkuttu. Uçağın taksi yaptığı sırada rahatsızlanan Prof. İlber Ortaylı için kokpit ekibi uçuşu iptal ederek kapıya geri döndü. Yapılan kontrollerin ardından Prof. Ortaylı'nın durumunun iyi olduğu anlaşıldı.

Hava Sosyal Medya hesabının bilgilerine göre Türk Hava Yolları'nın TK2337 İzmir - İstanbul seferini icra edecek TC-LJF tescilli Boeing 777 tipi uçağı, tüm hazırlıkların ardından kalkış için kapıdan ayrıldı. Uçak taksi yolunda ilerlediği sırada uçuşta bulunan Prof. İlber Ortaylı rahatsızlandı. Durum üzerine kokpit ekibi kalkışı iptal ederek, kapıya dönme kararı aldı.

Doktor tarafından yapılan kontrollerde Prof. İlber Ortaylı'nın tansiyon sorunu sebebiyle kendini iyi hissetmediği belirlendi ve yapılan müdahale ve kontrol sonrasında uçmasında bir engel bulunmadı. Uçak tüm kontrollerin ardından kapıdan ayrıldı ve kalkış yaptı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin