Pist çalışması nedeniyle 6 saat uçuşlar durduruldu. THY ve Anadolu Jet uçak seferleri iptal edildi: Trabzon Havalimanı açıklama yaptı

Trabzon Havalimanı tarafından yapılan açıklamaya göre pist çalışmaları nedeniyle uçuşlar 6 saat durdurulacak. 15 Aralık Perşembe günü Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet uçuşları iptal edildi. THY ve Anadolu Jet iptal edilen uçuşları açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Pist çalışması nedeniyle 6 saat uçuşlar durduruldu. THY ve Anadolu Jet uçak seferleri iptal edildi: Trabzon Havalimanı açıklama yaptı

Trabzon Havalimanı tarafından yapılan açıklamaya göre pist çalışmaları nedeniyle 15 Aralık Perşembe günü 6 saat boyunca uçuşlar durdurulacak. Çalışmalar nedeniyle Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet uçuşlarını iptal etti.

Yaşanan son durum nedeniyle vatandaşlar Trabzon'da uçuşlar iptal mi? Trabzon Havalimanı'nda hangi uçuşlar iptal edildi? sorularının cevaplarını bulmaya çalışıyor.

Trabzon Havalimanı'nda pist çalışmaları nedeniyle 6 saat uçuşların yapılmayacağı duyuruldu. Yapılan açıklamanın ardından Türk Hava Yolları (THY) ve Anadolu JET de açıklamalarda bulundu. Trabzon Havalimanı 15 Aralık cuma günü yapılacak pist çalışmaları nedeniyle 10.00- 16.00 saatleri arası uçuşlara kapatılacak.

İPTAL SEFERLER İÇİN AÇIKLAMA

Pist çalışmaları nedeniyle yapılması planlanan bazı uçuşları iptal eden Türk Hava Yolları (THY) tarafından yapılan açıklama şu şekilde; 15 Aralık Cuma günü, Trabzon Havalimanı'nda yapılacak pist çalışmaları nedeniyle saat 10.00-16.00 aralığında meydan hava trafiğine kapalı olacaktır. Bu kapsamda Türk Hava Yolları'nın 4, AnadoluJET'in ise 8 seferi karşılıklı olarak iptal edilmiştir. Uçuşunuzla ilgili güncel bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. ifadelerini kullandı.

UÇAK SEFERİ SORGULAMA EKRANI

15 Aralık Cuma günü THY'nin 4 ve AnadoluJet'in 8 seferi karşılıklı iptal edildi. İptal olan uçuşlarla ilgili güncel bilgilere "https://www.turkishairlines.com/tr-int/ucak-bileti/ucus-durumu/" bağlantısından ulaşılabilecek.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin